reklama
U mnie podobnie, tylko pokazał, że bije, nie włączał.Moja lekarka też nie jest zwolennikiem badania serduszka tak szybko. Z młodym byłam na USG w 6+3 to tylko powiedziała, że bije ale nie ma co męczyć maluszka.
Mnie tak załapało jakoś jakoś tydzień po teście, wyglądałam jak w 5 miesiącu ciąży a jeszcze byliśmy na urlopie więc żadne zdjęcie mi się nie podobało a teraz jest różnie, raz wzdęcia jak cholera a następnego dnia po 3 razy w toalecie podobnie z mdłościami, trochę mi się nasilają po południu i wieczorem ale na szczęście nie na tyle że jeść nie mogę bo póki co wcinam wszystko. Jedyne co jest stałe to ból piersi i żyłki na nichEj laski wy tez jestescie takie wzdęte? Ja mam brzuch jak baniak i nie moge wciagnac
U mnie też, czytałam że nie ma na to badań i nikt z oczywistych powodów takich badań nie zrobi ale że nie powinno używać się Dopplera u takich maleństwU mnie podobnie, tylko pokazał, że bije, nie włączał.
Ja miałam też tak w tydzień po teście. Objawy podobne. Jedyne to zaczyna doskwierać mi alergia i nie wiem czy można brać lekiMnie tak załapało jakoś jakoś tydzień po teście, wyglądałam jak w 5 miesiącu ciąży a jeszcze byliśmy na urlopie więc żadne zdjęcie mi się nie podobało a teraz jest różnie, raz wzdęcia jak cholera a następnego dnia po 3 razy w toalecie podobnie z mdłościami, trochę mi się nasilają po południu i wieczorem ale na szczęście nie na tyle że jeść nie mogę bo póki co wcinam wszystko. Jedyne co jest stałe to ból piersi i żyłki na nich
wiolaho
Fanka BB :)
tak i to bardzoEj laski wy tez jestescie takie wzdęte? Ja mam brzuch jak baniak i nie moge wciagnac
Aksamitka28
Kiedy planujecie powiedzieć rodzinie ?
Palinka13
Moderator
no moj tez ma ze mna trzy swiaty a to dopiero poczatek . Sie czuje jakbym miala rozdwojenie jaźni dobrze, ze nie jestem sama hahaW ogóle nie jestem sobą....co mnie wpienia patrzeć na siebie nie mogę, włosy tłuste co chwilę brzuch wzdęty, podejrzewam, że mięśnie już troszkę puszczają. No i ta labilność emocjonalna albo zagłaskać albo zagryźć współczuję trochę mojemu mężowi ale już mi powiedział "byle do 2026"
Palinka13
Moderator
ja najpozniej tesciowej. Bo jak ona sie dowie to juz cale miastoKiedy planujecie powiedzieć rodzinie ?
reklama
shootingstar
Moja mama już wie, z pozostałymi członkami rodziny chcielibyśmy wytrwać do badań prenatalnych a znajomym może troszke później - 4 miesiącKiedy planujecie powiedzieć rodzinie ?