reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Ej laski wy tez jestescie takie wzdęte? Ja mam brzuch jak baniak :o i nie moge wciagnac 😂
Mnie tak załapało jakoś jakoś tydzień po teście, wyglądałam jak w 5 miesiącu ciąży a jeszcze byliśmy na urlopie więc żadne zdjęcie mi się nie podobało 😂 a teraz jest różnie, raz wzdęcia jak cholera a następnego dnia po 3 razy w toalecie 😂 podobnie z mdłościami, trochę mi się nasilają po południu i wieczorem ale na szczęście nie na tyle że jeść nie mogę bo póki co wcinam wszystko. Jedyne co jest stałe to ból piersi i żyłki na nich :D

Mnie tak załapało jakoś jakoś tydzień po teście, wyglądałam jak w 5 miesiącu ciąży a jeszcze byliśmy na urlopie więc żadne zdjęcie mi się nie podobało 😂 a teraz jest różnie, raz wzdęcia jak cholera a następnego dnia po 3 razy w toalecie 😂 podobnie z mdłościami, trochę mi się nasilają po południu i wieczorem ale na szczęście nie na tyle że jeść nie mogę bo póki co wcinam wszystko. Jedyne co jest stałe to ból piersi i żyłki na nich :D
Ja miałam też tak w tydzień po teście. Objawy podobne. Jedyne to zaczyna doskwierać mi alergia i nie wiem czy można brać leki 🙈

W ogóle nie jestem sobą....co mnie wpienia 😂 patrzeć na siebie nie mogę, włosy tłuste co chwilę 🤦 brzuch wzdęty, podejrzewam, że mięśnie już troszkę puszczają. No i ta labilność emocjonalna 😂😂😂 albo zagłaskać albo zagryźć 🙈 współczuję trochę mojemu mężowi 🙈 ale już mi powiedział "byle do 2026" 😂
no moj tez ma ze mna trzy swiaty a to dopiero poczatek . Sie czuje jakbym miala rozdwojenie jaźni 😂 dobrze, ze nie jestem sama haha

reklama
Do góry