reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

A ktoś chce się pochwalić jaki wózek ma bądź wybrał? Wczoraj robiliśmy rozeznanie z mężem i łatwo nie jest. Wybrałam pomiędzy dwoma balios S lux albo britax smile 5z. Oba mają super funkcje i ciężko się zdecydować. Ale może macie jakieś inne fajne furki, które wybrałyście? Do tego wszystkiego oczywiście wjedzie yoyo jako drugi wózek bo nie ma nic lepszego niż leciutki wózek jak trzeba coś gdzieś na szybko załatwić ❤️
My bierzemy venicci claro. Jakoś na dniach będziemy zamawiać. Jest lekki, łatwo się składa i zajmuje niewiele miejsca po złożeniu. Nie potrzebujemy wózka do jeżdżenia po wertepach, lasach. Niby mieszkamy na wsi ale wszędzie asfalt, więc szukałam wózka bardziej do miasta. Kosztuje 3000 zł więc jeszcze znośnie. Tylko jeszcze nad kolorem myślimy.

reklama
ja mam polowkowe w srode i dopiero zaczne gdzies jezdzic ogladac 😃
Ja też czekałam na połówkowe z zamówieniem wózka 🙂 jestem już po, więc już mogę 😃 wybraliśmy model już jakiś czas temu, pojechaliśmy do jednego sklepu i wpadł nam jeden wózek w oko. Nawet nie szukam innego, nie rozglądam się bo wiem że zaraz inny by mi wpadł w oko i miałabym dylemat. A tak decyzja podjęta i tyle 😃

A ktoś chce się pochwalić jaki wózek ma bądź wybrał? Wczoraj robiliśmy rozeznanie z mężem i łatwo nie jest. Wybrałam pomiędzy dwoma balios S lux albo britax smile 5z. Oba mają super funkcje i ciężko się zdecydować. Ale może macie jakieś inne fajne furki, które wybrałyście? Do tego wszystkiego oczywiście wjedzie yoyo jako drugi wózek bo nie ma nic lepszego niż leciutki wózek jak trzeba coś gdzieś na szybko załatwić ❤️
My też chcemy cybex baluos s lux ale chętnie poczytam o waszych wyborach 😊

a ja wlasnie znowu uwazam, ze mam za duzy 😂 bo tak mowia, ze kolejną ciaze szybciej widac a to pierwsza donoszona ciaze do tego momentu i bede miec chlopca. Chyba, ze duzo wód mam, nie wiem ale kazdy sie pyta czy tam jest jeden tylko 😂 bo kolezanki mialy w tym miesiacu mniejszy o polowe brzuch 😂
Ja wyglądam niemal identycznie jak z synem 😂 przynajmniej jak zerkam na zdjęcia 🙂

Cześć dziewczyny😉 jak samopoczucie u Was? Poruszony był temat wielkości brzuszka i mi się zdaje że też mam spory brzuch i ogólnie to czuje się kurcze gruba😁 co do wyprawki to myślę, że to fajny czas. Też czekałam do połówkowych i myślę że pomału można już coś kupować. Ja nie mam nic🙈 w domu dwóch małych chłopców, a teraz zakupy będą dla dziewczynki 🥰 czekałam tylko żeby się upewnić co do płci i w weekend po chłopcu cztery torby ubrań poszły do oddania.

Cześć dziewczyny😉 jak samopoczucie u Was? Poruszony był temat wielkości brzuszka i mi się zdaje że też mam spory brzuch i ogólnie to czuje się kurcze gruba😁 co do wyprawki to myślę, że to fajny czas. Też czekałam do połówkowych i myślę że pomału można już coś kupować. Ja nie mam nic🙈 w domu dwóch małych chłopców, a teraz zakupy będą dla dziewczynki 🥰 czekałam tylko żeby się upewnić co do płci i w weekend po chłopcu cztery torby ubrań poszły do oddania.
Ja mam po synku wszystko w neutralnych beżach 😂😁 wyjątkowo do dziś mu pasują jasne kolory 🙂 a nastawiałam się na niewiadomą w drugiej ciąży (o ile by się udało), no i będzie dziewczyna 😁...oj jak wpadnę w te kwiatki, serduszka i inne szmegesy 😂🙈

reklama
Hej czy można jeszcze do was dołączyć?? Termin mam na 10 styczeń udało nam się w 13 cyklu starań a wcześniej z 1 mężem 7 lat starań i zero efektów ciąża to w sumie lekkie zaskoczenie bo niby się nie zabezpieczaliśmy ale u Pl usłyszałam że ja i tak dzieci mieć nie mogę odstawiłam wszystkie leki i co nagle samo z siebie się udało i czekamy na maluszka. Wciąż nam nie chce pokazać kim jest na wcześniejszej wizycie miał być chłopiec ale po wczorajszej wizycie lekarz stwierdził że on nie wie bo małe się za bardzo ruszą i nie może złapać co tam ma.
Hej 😁 ja mam na 13 stycznia, to będziemy sobie razem tupać nogami 😂. Życie lubi zaskoczyć 🥰

Do góry