TakMam pytanie dosyć intymne, czy też macie upławy takie wodniste? Aż majtki są mokre. Od początku tak miałam, ale teraz się to nasiliło
reklama
Palinka13
Moderator
takMam pytanie dosyć intymne, czy też macie upławy takie wodniste? Aż majtki są mokre. Od początku tak miałam, ale teraz się to nasiliło
Hej czy można jeszcze do was dołączyć?? Termin mam na 10 styczeń udało nam się w 13 cyklu starań a wcześniej z 1 mężem 7 lat starań i zero efektów ciąża to w sumie lekkie zaskoczenie bo niby się nie zabezpieczaliśmy ale u Pl usłyszałam że ja i tak dzieci mieć nie mogę odstawiłam wszystkie leki i co nagle samo z siebie się udało i czekamy na maluszka. Wciąż nam nie chce pokazać kim jest na wcześniejszej wizycie miał być chłopiec ale po wczorajszej wizycie lekarz stwierdził że on nie wie bo małe się za bardzo ruszą i nie może złapać co tam ma.
katakumba
Fanka BB :)
tak. Czasem to nawet latam sprawdzać czy to nie krew jak poczuję,że coś ze mnie leciMam pytanie dosyć intymne, czy też macie upławy takie wodniste? Aż majtki są mokre. Od początku tak miałam, ale teraz się to nasiliło
O matko jak dobrze, że to normalne i nie tylko ja tak mam już się zastanawiałam na wkładkami co pokazują czy to nie są wody płodowe ale narazie cena mnie odepchnęłatak. Czasem to nawet latam sprawdzać czy to nie krew jak poczuję,że coś ze mnie leci
Możesz spróbować z papierkami lakmusowymi. Podejrzewam że działają podobnie jak wkładki a kosztują groszeO matko jak dobrze, że to normalne i nie tylko ja tak mam już się zastanawiałam na wkładkami co pokazują czy to nie są wody płodowe ale narazie cena mnie odepchnęła
Ja już dawno miałam kupić i dodać do zamówienia z apteki i zawsze zapominam dodać a samych ich nie mogę zamówić bo realizują zamówienia od 25zl a one kosztują niecałe 14
A to bardzo dobry pomysł, zawsze można spróbowaćMożesz spróbować z papierkami lakmusowymi. Podejrzewam że działają podobnie jak wkładki a kosztują grosze
Ja już dawno miałam kupić i dodać do zamówienia z apteki i zawsze zapominam dodać a samych ich nie mogę zamówić bo realizują zamówienia od 25zl a one kosztują niecałe 14
Czesto tak bywa.GratulujęHej czy można jeszcze do was dołączyć?? Termin mam na 10 styczeń udało nam się w 13 cyklu starań a wcześniej z 1 mężem 7 lat starań i zero efektów ciąża to w sumie lekkie zaskoczenie bo niby się nie zabezpieczaliśmy ale u Pl usłyszałam że ja i tak dzieci mieć nie mogę odstawiłam wszystkie leki i co nagle samo z siebie się udało i czekamy na maluszka. Wciąż nam nie chce pokazać kim jest na wcześniejszej wizycie miał być chłopiec ale po wczorajszej wizycie lekarz stwierdził że on nie wie bo małe się za bardzo ruszą i nie może złapać co tam ma.
reklama
Palinka13
Moderator
rennie owocowe zawsze wieczorem jak sie poloze na prawy bok albo jak zjem cos tlustego to tak pali rura ze szok .. albo pepsi zimna. Pomagala na wymioty a teraz na zgageczy was meczy zgaga? Jak sobie radzicie?