reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Cześć dziewczyny😉 jak samopoczucie u Was? Poruszony był temat wielkości brzuszka i mi się zdaje że też mam spory brzuch i ogólnie to czuje się kurcze gruba😁 co do wyprawki to myślę, że to fajny czas. Też czekałam do połówkowych i myślę że pomału można już coś kupować. Ja nie mam nic🙈 w domu dwóch małych chłopców, a teraz zakupy będą dla dziewczynki 🥰 czekałam tylko żeby się upewnić co do płci i w weekend po chłopcu cztery torby ubrań poszły do oddania.
Ja już wpadłam w zakupowy szał 🤣🤣🤣 po dwóch chłopcach trochę różu, kwiatów i kiecek nie zaszkodzi 🙈 ale rzeczy po starszakach też zostawiam. Nie będzie mi przeszkadzał widok dziewczynki w niebieskim body, zwłaszcza że te pierwsze ubrania są na chwilę i zaraz bejbis wyrośnie 😊

reklama
Ja już wpadłam w zakupowy szał 🤣🤣🤣 po dwóch chłopcach trochę różu, kwiatów i kiecek nie zaszkodzi 🙈 ale rzeczy po starszakach też zostawiam. Nie będzie mi przeszkadzał widok dziewczynki w niebieskim body, zwłaszcza że te pierwsze ubrania są na chwilę i zaraz bejbis wyrośnie 😊
Dla dziewczynek są takie ładne rzeczy😁 ojej ha dopiero zaczynam zakupy🙂 do mnie jakoś nie dociera że jest dziewczynka 😍 a tak bardzo chciałam♥️ ja po dwóch chłopcach takie malutkie rzeczy już wcześniej oddałam i wózek też sprzedałam, a teraz sama nie mam nic😁

Jak się czujecie? W przyszłym tyg ma się trochę ochłodzić 🥳🥳🥳
Ja przez to że mam oszczędzający tryb życia to dużo w domu przebywam a tu przyjemna temperatura 😅 ale ja jestem ciepłolubna nawet w ciąży :p jedyne co teraz mi dokucza to że brzuch mocno się rozrasta i coś tam pobolewa z każdej strony 😅

Ja też czekam na ochłodzenie. Wczoraj się fatalnie czułam, dziś już zdecydowanie lepiej, ale mimo wszystko chłodniej już by mogło być 🙂 tylko z drugiej strony w czym wtedy będę chodzić 🤔 teraz to jeszcze latam w normalnych sukienkach ale w stare, długie spodnie już na pewno się nie zmieszczę 🙈

reklama
Ja też czekam na ochłodzenie. Wczoraj się fatalnie czułam, dziś już zdecydowanie lepiej, ale mimo wszystko chłodniej już by mogło być 🙂 tylko z drugiej strony w czym wtedy będę chodzić 🤔 teraz to jeszcze latam w normalnych sukienkach ale w stare, długie spodnie już na pewno się nie zmieszczę 🙈
wlasnie o tym nie pomyslalam ze ja nie mam ciuchow zadnych cieplych zeby sie bebenek zmiescil 😂 no i znowu zakupy 😂😂

Do góry