Tak, od dwóch dni.czy was meczy zgaga? Jak sobie radzicie?
W pierwszej ciąży męczyłam się 3 miejsce, rennie pomagało doraźnie :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, od dwóch dni.czy was meczy zgaga? Jak sobie radzicie?
Ja na polowkowych miałam 4 podejścia, aby wszystko zmierzyć. Robiłam przerwy po 30-40 minut i wchodziłam między kolejnymi pacjentkami. Za 3 wejściem płakać mi się chciałoA ja jestem po połówkowych wszystko jest super, jedyne co to mój uparty synek usadowił się głową w dół i nie dało się jednego pomiaru zrobić. Trzy razy schodziłam z leżanki, robiłam przysiady, rozciągałam się, machałam biodrami a ten dalej nic w końcu Pani doktor musiała jakimś innym sposobem zrobić ten pomiar i się udało także jakbyście się zastanawiały czemu prenatalne tak długo trwają to nie wina mam czy lekarzy tylko upartych dzieci
U nas też praktycznie wszystko będzie używane. Mamy wózek od przyjaciółki, foteliki i łóżeczko po pierwszym synku, ciuszków pełno od znajomych. Jedynie wiadomo kosmetyki i przybory do pielęgnacji, pieluszki tetrowe i muslinowe będą noweA jeśli chodzi o zakupy to musi mąż ze strychu znieść rzeczy po synku i zobaczę co się z nich nadaje przeszłam już na l 4 czekam aż młody pójdzie do przedszkola i się biorę za porządki i składaniu rzeczy myślę dużo żeby kupić używane
Ok tak, ja szczerze polecam gaviscon do picia. Pomaga od razu i nie trzeba czekać aż rennie się zessieczy was meczy zgaga? Jak sobie radzicie?
Dzięki, a Rennie można w ciąży?rennie owocowe zawsze wieczorem jak sie poloze na prawy bok albo jak zjem cos tlustego to tak pali rura ze szok .. albo pepsi zimna. Pomagala na wymioty a teraz na zgage
Ok tak, ja szczerze polecam gaviscon do picia. Pomaga od razu i nie trzeba czekać aż rennie się zessie
Specjalnie czytałam w internecie co można, rennie można ale nie za dużo a gaviscon bez problemowo. Jest bezpieczny dla kobiet w ciąży.Można w ciąży? Tak się stracham przed braniem czegokolwiek.
mozna gaviscon tezDzięki, a Rennie można w ciąży?
Czuję, że będzie wzrost brzucha. Miesnie obłe i pachwiny bolą od rana.
Wybawieniem są też gazy bo wczoraj oprócz zgagi miałam ogromne wzdęcia.
ja mam polowkowe w srode i dopiero zaczne gdzies jezdzic ogladacA ktoś chce się pochwalić jaki wózek ma bądź wybrał? Wczoraj robiliśmy rozeznanie z mężem i łatwo nie jest. Wybrałam pomiędzy dwoma balios S lux albo britax smile 5z. Oba mają super funkcje i ciężko się zdecydować. Ale może macie jakieś inne fajne furki, które wybrałyście? Do tego wszystkiego oczywiście wjedzie yoyo jako drugi wózek bo nie ma nic lepszego niż leciutki wózek jak trzeba coś gdzieś na szybko załatwić