reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny! Czy też macie tak, że raz na jakiś czas są jakieś skurcze czy spazmy w jajnikach czy jakoś w tej okolicy?
Ja mam tak dość randomowo, czasami lekki, a czasami mocno łapie. Ale myślałam że one miały już przejść
Mam tak właśnie. To mój jedyny „objaw” czyli ból brzucha albo jajnika. Raz jeden jajnik, raz drugi. Ale nie ciągle, tylko co jakiś czas.

Mi dzisiaj znów niedobrze i kłuje strasznie w lewym boku. A to dopiero czwartek, wizyta w poniedziałek wieczorem…
polecam tę opaski , ja je wczoraj popołudniu założyłam i dobrze się czułam , wreszcie coś w domu porobilam bez problemu i jadłam to co chciałam . Raz mnie trochę przytulilo ale przez to że zjadłam śledzia i chyba bobas lubi a tak to dzisiaj też od rana spoko jest

Załączniki

• ba04b188-d8e9-443c-b8e6-8a7f2b3eafdf.jpeg
    ba04b188-d8e9-443c-b8e6-8a7f2b3eafdf.jpeg
    30,2 KB · Wyświetleń: 47
  • 18c31d5e-f21b-47eb-8917-b0a5598a033f.jpeg
    18c31d5e-f21b-47eb-8917-b0a5598a033f.jpeg
    24,5 KB · Wyświetleń: 48
polecam tę opaski , ja je wczoraj popołudniu założyłam i dobrze się czułam , wreszcie coś w domu porobilam bez problemu i jadłam to co chciałam . Raz mnie trochę przytulilo ale przez to że zjadłam śledzia i chyba bobas lubi a tak to dzisiaj też od rana spoko jest
Też je mam, nie wiem czy działają,ale może chociaż placebo i noszę 😂

reklama
Używacie normalnie tych samych kosmetyków co przed ciążą ?
Nie, napisałam do kosmetolog i w sumie to mogę z 2 kremów korzystać z 8 😶🙄 nie można retinoidów i różnych kwasów.
Poza tym mam tak suchą twarz odkąd jestem w ciąży, że muszę w większości używać nawilżających kremów

Do góry