StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Mi dzisiaj znów niedobrze i kłuje strasznie w lewym boku. A to dopiero czwartek, wizyta w poniedziałek wieczorem…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak właśnie. To mój jedyny „objaw” czyli ból brzucha albo jajnika. Raz jeden jajnik, raz drugi. Ale nie ciągle, tylko co jakiś czas.Hej dziewczyny! Czy też macie tak, że raz na jakiś czas są jakieś skurcze czy spazmy w jajnikach czy jakoś w tej okolicy?
Ja mam tak dość randomowo, czasami lekki, a czasami mocno łapie. Ale myślałam że one miały już przejść
polecam tę opaski , ja je wczoraj popołudniu założyłam i dobrze się czułam , wreszcie coś w domu porobilam bez problemu i jadłam to co chciałam . Raz mnie trochę przytulilo ale przez to że zjadłam śledzia i chyba bobas lubi a tak to dzisiaj też od rana spoko jestMi dzisiaj znów niedobrze i kłuje strasznie w lewym boku. A to dopiero czwartek, wizyta w poniedziałek wieczorem…
Kupiłam i zero zmian niestetypolecam tę opaski , ja je wczoraj popołudniu założyłam i dobrze się czułam , wreszcie coś w domu porobilam bez problemu i jadłam to co chciałam . Raz mnie trochę przytulilo ale przez to że zjadłam śledzia i chyba bobas lubi a tak to dzisiaj też od rana spoko jest
Też je mam, nie wiem czy działają,ale może chociaż placebo i noszępolecam tę opaski , ja je wczoraj popołudniu założyłam i dobrze się czułam , wreszcie coś w domu porobilam bez problemu i jadłam to co chciałam . Raz mnie trochę przytulilo ale przez to że zjadłam śledzia i chyba bobas lubi a tak to dzisiaj też od rana spoko jest
to na mnie tabletki nie działały , no to jednak każdy organizm innyKupiłam i zero zmian niestety
Napisałam że dobrze że pojechałaA ja uważam, że lepiej pojechać jeden raz o za dużo niż olać. I dobrze ze @Patka2207 pojechała. Też bym pojechała jakbym miała kolejne dwa dni świrować.
Nie, napisałam do kosmetolog i w sumie to mogę z 2 kremów korzystać z 8Używacie normalnie tych samych kosmetyków co przed ciążą ?