reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
No mój lekarz ma takie podejście że jak zaczyna mi się plamienie czy coś to mam się położyć wziasc nospe uspokoić się i przyjechać do niego później tego samego dnia lub kolejnego. Że najlepiej nie jechać na sor bo można jeszcze coś przytargac ze sobą :p w tej ciąży już na taki spokój mogę sobie pozwolić ale we wcześniejszych bywało różnie
właśnie o to chodzi, że święta i nikt by mnie nie przyjął a do piątku bym zesiwiala. Po ciąży pozamacicznej to już wszytko w głowie miałam

właśnie o to chodzi, że święta i nikt by mnie nie przyjął a do piątku bym zesiwiala. Po ciąży pozamacicznej to już wszytko w głowie miałam
wiele z nas tu jest po przejściach i to zrozumiale że lęk przeplata się z radością,a obawy są większe. Chyba nie mamy za bardzo wpływu na nasze emocje i każde są zrozumiałe .
Dobrze że wszystko jest w porządku 😘

No mój lekarz ma takie podejście że jak zaczyna mi się plamienie czy coś to mam się położyć wziasc nospe uspokoić się i przyjechać do niego później tego samego dnia lub kolejnego. Że najlepiej nie jechać na sor bo można jeszcze coś przytargac ze sobą :p w tej ciąży już na taki spokój mogę sobie pozwolić ale we wcześniejszych bywało różnie
A ja uważam, że lepiej pojechać jeden raz o za dużo niż olać. I dobrze ze @Patka2207 pojechała. Też bym pojechała jakbym miała kolejne dwa dni świrować.

Hej dziewczyny! Czy też macie tak, że raz na jakiś czas są jakieś skurcze czy spazmy w jajnikach czy jakoś w tej okolicy?
Ja mam tak dość randomowo, czasami lekki, a czasami mocno łapie. Ale myślałam że one miały już przejść

reklama
Hej dziewczyny! Czy też macie tak, że raz na jakiś czas są jakieś skurcze czy spazmy w jajnikach czy jakoś w tej okolicy?
Ja mam tak dość randomowo, czasami lekki, a czasami mocno łapie. Ale myślałam że one miały już przejść
Raz jedyny miałam w ciąży taki ból jakby kolka? To było tydzień temu. Bolało mocno.

Do góry