reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Ja pierwszy raz w życiu wyczekuje już jesieni żebym sobie mogła pod kocykiem poleżeć 😂 jakoś męczą mnie te upały, źle się czuję. Albo jakby chcociaz było tak 22 stopnia to byłoby idealnie
Ja też!!!!!! Zazwyczaj nie przepadam za jesienią ale w tym roku już jej wyczekuje 🫣
A co do ubrań ciążowych to mi najbardziej się sprawdziły leginsy ciążowe plus bluzki oversize. Bardziej myślę co zrobić z płaszczem bo pewnie jeszcze w listopadzie wejdę w stary, a na dwa mc żal mi kupować nowego

Ja też!!!!!! Zazwyczaj nie przepadam za jesienią ale w tym roku już jej wyczekuje 🫣
A co do ubrań ciążowych to mi najbardziej się sprawdziły leginsy ciążowe plus bluzki oversize. Bardziej myślę co zrobić z płaszczem bo pewnie jeszcze w listopadzie wejdę w stary, a na dwa mc żal mi kupować nowego
Ja też na wieczory czy chłodniejsze dni ubierałam do tej pory leginsy ciążowe i taka przylegającą bluzkę, mega mi się podoba takie połączenie bo ładnej brzuszek widać 🥰 a z kurtką czekam, swoją mam trochę większą więc może wejdę a jak coś to na szybko kupię. W zimę w sumie też nie będę chodzić nie wiadomo gdzie więc chociaż tyle żeby przejść do samochodu

Ja myślałam żeby skoczyć do lumpa o coś wyrwać, ale okazało się że moja siostra zostawiła swoją zimową ciążową kurtkę dla mnie więc mam to szczęście i nie muszę szukać :)

W pierwszej ciąży zimą główne leżałam pod kocykiem w zimowe dni 🤣 ale teraz na samą myśl o zaprowadzeniu i odbieraniu starszakow i ich treningach odechciewa mi się 😆 także jakiś płaszcz muszę ogarnąć

A wczoraj urodzila moja kolezanka z pracy 😃 i normalnie az mi sie zachcialo hahaha wiec niech szybko ten czas leci 😂😂
Ja to coraz bardziej przerażona tym porodem jestem. Jak sobie pomyślę że to już bliżej niż dalej to aż mnie skręca. Z jednej strony bym chciała aby już było po a z drugiej tak bardzo się boję że nawet boję się o tym myśleć 🙉

reklama
Ja to coraz bardziej przerażona tym porodem jestem. Jak sobie pomyślę że to już bliżej niż dalej to aż mnie skręca. Z jednej strony bym chciała aby już było po a z drugiej tak bardzo się boję że nawet boję się o tym myśleć 🙉
Pewnie Cię to nie pocieszy ale nie jesteś sama 🙈🤣🙈 też się stresuje a jednocześnie chciałabym mieć już to za sobą...

Do góry