reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Ja pierwszy raz w życiu wyczekuje już jesieni żebym sobie mogła pod kocykiem poleżeć 😂 jakoś męczą mnie te upały, źle się czuję. Albo jakby chcociaz było tak 22 stopnia to byłoby idealnie
Ja też!!!!!! Zazwyczaj nie przepadam za jesienią ale w tym roku już jej wyczekuje 🫣
A co do ubrań ciążowych to mi najbardziej się sprawdziły leginsy ciążowe plus bluzki oversize. Bardziej myślę co zrobić z płaszczem bo pewnie jeszcze w listopadzie wejdę w stary, a na dwa mc żal mi kupować nowego

Ja też!!!!!! Zazwyczaj nie przepadam za jesienią ale w tym roku już jej wyczekuje 🫣
A co do ubrań ciążowych to mi najbardziej się sprawdziły leginsy ciążowe plus bluzki oversize. Bardziej myślę co zrobić z płaszczem bo pewnie jeszcze w listopadzie wejdę w stary, a na dwa mc żal mi kupować nowego
Ja też na wieczory czy chłodniejsze dni ubierałam do tej pory leginsy ciążowe i taka przylegającą bluzkę, mega mi się podoba takie połączenie bo ładnej brzuszek widać 🥰 a z kurtką czekam, swoją mam trochę większą więc może wejdę a jak coś to na szybko kupię. W zimę w sumie też nie będę chodzić nie wiadomo gdzie więc chociaż tyle żeby przejść do samochodu

Ja myślałam żeby skoczyć do lumpa o coś wyrwać, ale okazało się że moja siostra zostawiła swoją zimową ciążową kurtkę dla mnie więc mam to szczęście i nie muszę szukać :)

W pierwszej ciąży zimą główne leżałam pod kocykiem w zimowe dni 🤣 ale teraz na samą myśl o zaprowadzeniu i odbieraniu starszakow i ich treningach odechciewa mi się 😆 także jakiś płaszcz muszę ogarnąć

A wczoraj urodzila moja kolezanka z pracy 😃 i normalnie az mi sie zachcialo hahaha wiec niech szybko ten czas leci 😂😂
Ja to coraz bardziej przerażona tym porodem jestem. Jak sobie pomyślę że to już bliżej niż dalej to aż mnie skręca. Z jednej strony bym chciała aby już było po a z drugiej tak bardzo się boję że nawet boję się o tym myśleć 🙉

reklama
Ja to coraz bardziej przerażona tym porodem jestem. Jak sobie pomyślę że to już bliżej niż dalej to aż mnie skręca. Z jednej strony bym chciała aby już było po a z drugiej tak bardzo się boję że nawet boję się o tym myśleć 🙉
Pewnie Cię to nie pocieszy ale nie jesteś sama 🙈🤣🙈 też się stresuje a jednocześnie chciałabym mieć już to za sobą...

Do góry