Polecam vinted już kupiłam sobie z 3 pary spodni, nie za dużo kasy a to przecież tylko na 4 miesiącewlasnie o tym nie pomyslalam ze ja nie mam ciuchow zadnych cieplych zeby sie bebenek zmiescil no i znowu zakupy
reklama
Ja pierwszy raz w życiu wyczekuje już jesieni żebym sobie mogła pod kocykiem poleżeć jakoś męczą mnie te upały, źle się czuję. Albo jakby chcociaz było tak 22 stopnia to byłoby idealnieJak się czujecie? W przyszłym tyg ma się trochę ochłodzić
Ja tak samo ale nie ze względu na upał tylko chce żeby to się wszystko szczęśliwie skończyłoJa pierwszy raz w życiu wyczekuje już jesieni żebym sobie mogła pod kocykiem poleżeć jakoś męczą mnie te upały, źle się czuję. Albo jakby chcociaz było tak 22 stopnia to byłoby idealnie
Ja też!!!!!! Zazwyczaj nie przepadam za jesienią ale w tym roku już jej wyczekujeJa pierwszy raz w życiu wyczekuje już jesieni żebym sobie mogła pod kocykiem poleżeć jakoś męczą mnie te upały, źle się czuję. Albo jakby chcociaz było tak 22 stopnia to byłoby idealnie
A co do ubrań ciążowych to mi najbardziej się sprawdziły leginsy ciążowe plus bluzki oversize. Bardziej myślę co zrobić z płaszczem bo pewnie jeszcze w listopadzie wejdę w stary, a na dwa mc żal mi kupować nowego
Ja też na wieczory czy chłodniejsze dni ubierałam do tej pory leginsy ciążowe i taka przylegającą bluzkę, mega mi się podoba takie połączenie bo ładnej brzuszek widać a z kurtką czekam, swoją mam trochę większą więc może wejdę a jak coś to na szybko kupię. W zimę w sumie też nie będę chodzić nie wiadomo gdzie więc chociaż tyle żeby przejść do samochoduJa też!!!!!! Zazwyczaj nie przepadam za jesienią ale w tym roku już jej wyczekuje
A co do ubrań ciążowych to mi najbardziej się sprawdziły leginsy ciążowe plus bluzki oversize. Bardziej myślę co zrobić z płaszczem bo pewnie jeszcze w listopadzie wejdę w stary, a na dwa mc żal mi kupować nowego
Ja myślałam żeby skoczyć do lumpa o coś wyrwać, ale okazało się że moja siostra zostawiła swoją zimową ciążową kurtkę dla mnie więc mam to szczęście i nie muszę szukaćJa też!!!!!! Zazwyczaj nie przepadam za jesienią ale w tym roku już jej wyczekuje
Ja to coraz bardziej przerażona tym porodem jestem. Jak sobie pomyślę że to już bliżej niż dalej to aż mnie skręca. Z jednej strony bym chciała aby już było po a z drugiej tak bardzo się boję że nawet boję się o tym myślećA wczoraj urodzila moja kolezanka z pracy i normalnie az mi sie zachcialo hahaha wiec niech szybko ten czas leci
reklama
Pewnie Cię to nie pocieszy ale nie jesteś sama też się stresuje a jednocześnie chciałabym mieć już to za sobą...Ja to coraz bardziej przerażona tym porodem jestem. Jak sobie pomyślę że to już bliżej niż dalej to aż mnie skręca. Z jednej strony bym chciała aby już było po a z drugiej tak bardzo się boję że nawet boję się o tym myśleć