reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

O Franku też myślałam ale partnerowi się nie podoba. Miłosz też śliczne imię 😍 gdybym nie miała wybranego to bym się nad tym zastanawiała 😁 jeszcze podoba mi się Tymoteusz no ale mojemu partnerowi znowu nie przypadło do gustu, więc chyba zostanie Fifi 😁💙
Ja osobiście uwielbiam imię Miłoszek ♥️ mąż nie za bardzo chciał , ale ugiął się i nie żałujemy wyboru👍 ale Fifi też super👍

reklama
Ja pracuję w przedszkolu i wieeele imion, które mi się podobały, z różnych powodów przestały 😂 a Helenka od zawsze mi się podobała i wszystkie Helenki, które poznałam do teraz miło mi się wspomina 😊 także od lat chciałam mieć Hele i tak już zostanie, a chłopaków mam Antka i Stasia, a jakby był 3 chłop to byłby Kubuś 💙

Ja pracuję w przedszkolu i wieeele imion, które mi się podobały, z różnych powodów przestały 😂 a Helenka od zawsze mi się podobała i wszystkie Helenki, które poznałam do teraz miło mi się wspomina 😊 także od lat chciałam mieć Hele i tak już zostanie, a chłopaków mam Antka i Stasia, a jakby był 3 chłop to byłby Kubuś 💙
jak napisałaś o Helence to zaczyna mi się to imię podobać 😆 gorzej że mojemu chłopu się podobają totalnie inne imiona niż mi. Ale jakoś go przekonam do swoich racji 🤣 musimy wybrać imię i męskie i żeńskie, bo czekamy na niespodziankę 🥰

A ja jestem po połówkowych ❤️ wszystko jest super, jedyne co to mój uparty synek usadowił się głową w dół i nie dało się jednego pomiaru zrobić. Trzy razy schodziłam z leżanki, robiłam przysiady, rozciągałam się, machałam biodrami a ten dalej nic 😅 w końcu Pani doktor musiała jakimś innym sposobem zrobić ten pomiar i się udało 🤣 także jakbyście się zastanawiały czemu prenatalne tak długo trwają to nie wina mam czy lekarzy tylko upartych dzieci 🤣

jak napisałaś o Helence to zaczyna mi się to imię podobać 😆 gorzej że mojemu chłopu się podobają totalnie inne imiona niż mi. Ale jakoś go przekonam do swoich racji 🤣 musimy wybrać imię i męskie i żeńskie, bo czekamy na niespodziankę 🥰
Nooo znam ten ból bo u nas też długie rozmowy były 😂

reklama
Do góry