Dokładnie 21 tygodni skończone.A w którym konkretnie tygodniu i dniu miałaś połówkowe? Bo ja będę miała w środę i wtedy będzie 21+3 i bardzo właśnie mnie waga interesuje. Mój miał zawsze w normie i szybko przybierał a po stresach związanych z krwiakiem jak zaczęłam chudnąć to i mały już mniej przybiera...
reklama
Tak myslalam wiec narazie czekam spokojnie. I tak jeszcze jest malutki. Wedlug aplikacji wielkosc jeza I waga ok 230g wiec da popalic ciut pozniej pewnieCzyli to nie było to od tego można właśnie odróżnić ruchy od wzdęcia bo po wzdęciu zazwyczaj wychodzi Bączek
Ja czułam jakby mi rybka pływała, potem jakby ktoś bańkę przebijał takie buch. A teraz to już kopniaki
xaniax
Zaangażowana w BB
Spróbuj włączyć muzykę i położyć słuchawki na brzuchu, u mnie działaTak myslalam wiec narazie czekam spokojnie. I tak jeszcze jest malutki. Wedlug aplikacji wielkosc jeza I waga ok 230g wiec da popalic ciut pozniej pewnie
Sproboje nie nastawiam sie bo moje pierwsze i dopiero 18 tydzienSpróbuj włączyć muzykę i położyć słuchawki na brzuchu, u mnie działa
xaniax
Zaangażowana w BB
Wiesz co, moje też pierwsze ale chyba nie ma reguły na to. Pierwsze ruchy poczułam około 16 tyg, takie łaskotanie i bulgotanie. Teraz juz kopniaczki od około tygodnia a jestem 19+4 dziś. Wiec z tym nigdy nie wiadomoSproboje nie nastawiam sie bo moje pierwsze i dopiero 18 tydzien
MagdaaaLena
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny. Mam na imię Magda iOd dłuższego czasu zaglądałam na forum i już dawno miałam napisać , ale zniechęcał mnie fakt , że trzeba być aktywną żeby być przyjęta do grupy prywatnej a wiedziałam że czasowo nie dam rady bo małe dzieci w domku i jest co robić. Ostatnio zauważyłam że kilka dziewczyn coś pisze więc i ja napiszę u nas 21+6 wczoraj miałam USG połówkowe. Dzidzia rośnie i wszystko jak na ten moment jest w porządku. Pomimo że to nie jest pierwsza ciąża to stres i obawy są. Przed każdą wizytą u lekarza stres niesamowity. Moja dzidzia rusza się intensywnie w zasadzie ruchy czuję od 18 tygodnia. Samopoczucie lepsze niż na początku choć dzisiaj jest totalna nie moc nie nadaje się do niczego. Pociesza mnie fakt , że u nas potwierdzona dziewczynka która tak bardzo chciałam i nawet do tej pory o ciąży wiedzieli tylko naj naj naj bliżsi. Termin mam na 3.01 zleci nam dziewczyny bardzo szybko. Już nie wiem kiedy to zleciała połowa. Kurcze nie wiem jak u Was z imionami dla pociech. Ja już zupełnie oszalałam. Imię było wybrane a teraz problem bo jest niepewność miłego popołudnia życzę wszystkim napiszcie w wolnej chwili czy macie już wybrane imiona dla bobaskow pozdrawiam
xaniax
Zaangażowana w BB
Heeej my mieliśmy imiona wybrane odkąd sie tylko dowiedzieliśmy o ciąży imię dla synka, o którym myślałam już właściwie od lat, podsunęłam tylko partnerowi i jemu się spodobało więc o ile nie zmieni się nic po urodzeniu to tak już zostanie Filip gdyby była dziewczynka to byłaby Jagódka ( po Ś.P siostrze mojego partnera ) no ale będzie chłopakCześć dziewczyny. Mam na imię Magda iOd dłuższego czasu zaglądałam na forum i już dawno miałam napisać , ale zniechęcał mnie fakt , że trzeba być aktywną żeby być przyjęta do grupy prywatnej a wiedziałam że czasowo nie dam rady bo małe dzieci w domku i jest co robić. Ostatnio zauważyłam że kilka dziewczyn coś pisze więc i ja napiszę u nas 21+6 wczoraj miałam USG połówkowe. Dzidzia rośnie i wszystko jak na ten moment jest w porządku. Pomimo że to nie jest pierwsza ciąża to stres i obawy są. Przed każdą wizytą u lekarza stres niesamowity. Moja dzidzia rusza się intensywnie w zasadzie ruchy czuję od 18 tygodnia. Samopoczucie lepsze niż na początku choć dzisiaj jest totalna nie moc nie nadaje się do niczego. Pociesza mnie fakt , że u nas potwierdzona dziewczynka która tak bardzo chciałam i nawet do tej pory o ciąży wiedzieli tylko naj naj naj bliżsi. Termin mam na 3.01 zleci nam dziewczyny bardzo szybko. Już nie wiem kiedy to zleciała połowa. Kurcze nie wiem jak u Was z imionami dla pociech. Ja już zupełnie oszalałam. Imię było wybrane a teraz problem bo jest niepewność miłego popołudnia życzę wszystkim napiszcie w wolnej chwili czy macie już wybrane imiona dla bobaskow pozdrawiam
xaniax
Zaangażowana w BB
A jakie imię wybrałaś? u mnie dziś 19+5 młody też już ostro kopie od jakiegoś czasu to moja pierwsza ciążaCześć dziewczyny. Mam na imię Magda iOd dłuższego czasu zaglądałam na forum i już dawno miałam napisać , ale zniechęcał mnie fakt , że trzeba być aktywną żeby być przyjęta do grupy prywatnej a wiedziałam że czasowo nie dam rady bo małe dzieci w domku i jest co robić. Ostatnio zauważyłam że kilka dziewczyn coś pisze więc i ja napiszę u nas 21+6 wczoraj miałam USG połówkowe. Dzidzia rośnie i wszystko jak na ten moment jest w porządku. Pomimo że to nie jest pierwsza ciąża to stres i obawy są. Przed każdą wizytą u lekarza stres niesamowity. Moja dzidzia rusza się intensywnie w zasadzie ruchy czuję od 18 tygodnia. Samopoczucie lepsze niż na początku choć dzisiaj jest totalna nie moc nie nadaje się do niczego. Pociesza mnie fakt , że u nas potwierdzona dziewczynka która tak bardzo chciałam i nawet do tej pory o ciąży wiedzieli tylko naj naj naj bliżsi. Termin mam na 3.01 zleci nam dziewczyny bardzo szybko. Już nie wiem kiedy to zleciała połowa. Kurcze nie wiem jak u Was z imionami dla pociech. Ja już zupełnie oszalałam. Imię było wybrane a teraz problem bo jest niepewność miłego popołudnia życzę wszystkim napiszcie w wolnej chwili czy macie już wybrane imiona dla bobaskow pozdrawiam
reklama
MagdaaaLena
Aktywna w BB
Bardzo ładne imię wybraliście i dla chłopczyka i dla dziewczynki Filipek braliśmy kiedyś pod uwagę, ale został Franio który ma 4,5 roku i Miłoszek ma skończone dwa latka Jagódka superHeeej my mieliśmy imiona wybrane odkąd sie tylko dowiedzieliśmy o ciąży imię dla synka, o którym myślałam już właściwie od lat, podsunęłam tylko partnerowi i jemu się spodobało więc o ile nie zmieni się nic po urodzeniu to tak już zostanie Filip gdyby była dziewczynka to byłaby Jagódka ( po Ś.P siostrze mojego partnera ) no ale będzie chłopak