reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

A w którym konkretnie tygodniu i dniu miałaś połówkowe? Bo ja będę miała w środę i wtedy będzie 21+3 i bardzo właśnie mnie waga interesuje. Mój miał zawsze w normie i szybko przybierał a po stresach związanych z krwiakiem jak zaczęłam chudnąć to i mały już mniej przybiera...
Dokładnie 21 tygodni skończone.

reklama
Czyli to nie było to 😂 od tego można właśnie odróżnić ruchy od wzdęcia bo po wzdęciu zazwyczaj wychodzi Bączek 😂
Ja czułam jakby mi rybka pływała, potem jakby ktoś bańkę przebijał takie buch. A teraz to już kopniaki 😃
Tak myslalam wiec narazie czekam spokojnie. I tak jeszcze jest malutki. Wedlug aplikacji wielkosc jeza I waga ok 230g wiec da popalic ciut pozniej pewnie :)

Sproboje :) nie nastawiam sie bo moje pierwsze i dopiero 18 tydzien
Wiesz co, moje też pierwsze ale chyba nie ma reguły na to. Pierwsze ruchy poczułam około 16 tyg, takie łaskotanie i bulgotanie. Teraz juz kopniaczki od około tygodnia a jestem 19+4 dziś. Wiec z tym nigdy nie wiadomo 😊

Cześć dziewczyny. Mam na imię Magda iOd dłuższego czasu zaglądałam na forum i już dawno miałam napisać , ale zniechęcał mnie fakt , że trzeba być aktywną żeby być przyjęta do grupy prywatnej a wiedziałam że czasowo nie dam rady bo małe dzieci w domku i jest co robić. Ostatnio zauważyłam że kilka dziewczyn coś pisze więc i ja napiszę🙂 u nas 21+6 wczoraj miałam USG połówkowe. Dzidzia rośnie i wszystko jak na ten moment jest w porządku. Pomimo że to nie jest pierwsza ciąża to stres i obawy są. Przed każdą wizytą u lekarza stres niesamowity. Moja dzidzia rusza się intensywnie🙂 w zasadzie ruchy czuję od 18 tygodnia. Samopoczucie lepsze niż na początku choć dzisiaj jest totalna nie moc🙈 nie nadaje się do niczego. Pociesza mnie fakt , że u nas potwierdzona dziewczynka ♥️♥️♥️ która tak bardzo chciałam i nawet do tej pory o ciąży wiedzieli tylko naj naj naj bliżsi. Termin mam na 3.01🙂 zleci nam dziewczyny bardzo szybko. Już nie wiem kiedy to zleciała połowa. Kurcze nie wiem jak u Was z imionami dla pociech. Ja już zupełnie oszalałam. Imię było wybrane a teraz problem bo jest niepewność 🙈 miłego popołudnia życzę wszystkim😉 napiszcie w wolnej chwili czy macie już wybrane imiona dla bobaskow 🙂 pozdrawiam

Cześć dziewczyny. Mam na imię Magda iOd dłuższego czasu zaglądałam na forum i już dawno miałam napisać , ale zniechęcał mnie fakt , że trzeba być aktywną żeby być przyjęta do grupy prywatnej a wiedziałam że czasowo nie dam rady bo małe dzieci w domku i jest co robić. Ostatnio zauważyłam że kilka dziewczyn coś pisze więc i ja napiszę🙂 u nas 21+6 wczoraj miałam USG połówkowe. Dzidzia rośnie i wszystko jak na ten moment jest w porządku. Pomimo że to nie jest pierwsza ciąża to stres i obawy są. Przed każdą wizytą u lekarza stres niesamowity. Moja dzidzia rusza się intensywnie🙂 w zasadzie ruchy czuję od 18 tygodnia. Samopoczucie lepsze niż na początku choć dzisiaj jest totalna nie moc🙈 nie nadaje się do niczego. Pociesza mnie fakt , że u nas potwierdzona dziewczynka ♥️♥️♥️ która tak bardzo chciałam i nawet do tej pory o ciąży wiedzieli tylko naj naj naj bliżsi. Termin mam na 3.01🙂 zleci nam dziewczyny bardzo szybko. Już nie wiem kiedy to zleciała połowa. Kurcze nie wiem jak u Was z imionami dla pociech. Ja już zupełnie oszalałam. Imię było wybrane a teraz problem bo jest niepewność 🙈 miłego popołudnia życzę wszystkim😉 napiszcie w wolnej chwili czy macie już wybrane imiona dla bobaskow 🙂 pozdrawiam
Heeej 😊 my mieliśmy imiona wybrane odkąd sie tylko dowiedzieliśmy o ciąży 😁 imię dla synka, o którym myślałam już właściwie od lat, podsunęłam tylko partnerowi i jemu się spodobało więc o ile nie zmieni się nic po urodzeniu 😂 to tak już zostanie 😁 Filip 💙 gdyby była dziewczynka to byłaby Jagódka ( po Ś.P siostrze mojego partnera 🖤) no ale będzie chłopak 😊

A jakie imię wybrałaś? 😊 u mnie dziś 19+5 młody też już ostro kopie od jakiegoś czasu 😁💙 to moja pierwsza ciąża 🙃

reklama
Heeej 😊 my mieliśmy imiona wybrane odkąd sie tylko dowiedzieliśmy o ciąży 😁 imię dla synka, o którym myślałam już właściwie od lat, podsunęłam tylko partnerowi i jemu się spodobało więc o ile nie zmieni się nic po urodzeniu 😂 to tak już zostanie 😁 Filip 💙 gdyby była dziewczynka to byłaby Jagódka ( po Ś.P siostrze mojego partnera 🖤) no ale będzie chłopak 😊
Bardzo ładne imię wybraliście i dla chłopczyka i dla dziewczynki🙂 Filipek braliśmy kiedyś pod uwagę, ale został Franio który ma 4,5 roku i Miłoszek ma skończone dwa latka🙂 Jagódka super👍

Do góry