reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Witam Was i ja.

Dużo u nas się dzieje, gorąco, wręcz upalnie i ciężko się żyje. Jeszcze dziś z synem u logopedy byliśmy, mamy daleko bo 25 km w jedną stronę i ciężko mi się jeździ za kierownicą.

Mnie martwi za to brak objawów - brzuch nie ciągnie, piersi bolą mniej (chociaż wczoraj po usg piersi bolały bardzo). Nawet mdłości mi przeszły.

Doktor się ostatnio ze mnie śmiał - są objawy, coś boli - źle, nie ma objawów - źle. Stwierdził, że nam się nie dogodzi 😂

reklama
Witam Was i ja.

Dużo u nas się dzieje, gorąco, wręcz upalnie i ciężko się żyje. Jeszcze dziś z synem u logopedy byliśmy, mamy daleko bo 25 km w jedną stronę i ciężko mi się jeździ za kierownicą.

Mnie martwi za to brak objawów - brzuch nie ciągnie, piersi bolą mniej (chociaż wczoraj po usg piersi bolały bardzo). Nawet mdłości mi przeszły.

Doktor się ostatnio ze mnie śmiał - są objawy, coś boli - źle, nie ma objawów - źle. Stwierdził, że nam się nie dogodzi 😂
ty sie ciesz kochana 😂 bo inni tu zdychaja haha

Witam Was i ja.

To prawda najspokojniejsza byłam kiedy bolały mnie piersi 😂 jak przestały to tylko wizyta była w stanie mnie uspokoić 🙂 p.s. też myślałam, że mdłości już za mną ale to co się dzisiaj dzieje 😳 tylko wstanę z łóżka i już mi niedobrze, chce mi się zupki chińskiej przez Waaas i zaraz muszę po nią jechać 😂

Witam Was i ja.

mam tak samo. Praktycznie brak objawów . I to mnie również martwi .

To prawda najspokojniejsza byłam kiedy bolały mnie piersi 😂 jak przestały to tylko wizyta była w stanie mnie uspokoić 🙂 p.s. też myślałam, że mdłości już za mną ale to co się dzisiaj dzieje 😳 tylko wstanę z łóżka i już mi niedobrze, chce mi się zupki chińskiej przez Waaas i zaraz muszę po nią jechać 😂
no właśnie nie ma co celebrować przejścia mdłości
ja piszę żeby nie było że tylko się użalam jak mi źle
bo dzisiaj trochę w ciągu dnia lepiej mi się zrobiło
mdłości są ale Xonvea działa
doktor powiedziała że jak dwie na noc nie dadzą rady to jedną ekstra z rana wziąć
ogółem dzisiaj należy mi się jakiś order bohatera - pierwszy raz od 1,5 miesiąca robię obiad ale to dlatego że mega zachciało mi się ziemniaków z piersią z kurczaka i mizerią - pojechałam do lidla i właśnie jem
za to po słodkim mi niedobrze - może to i lepiej :D
tak więc u mnie trochę lepiej i praca ogarnięta

Mam pytanko czy gin wypisał Wam e-skierowanie na prenatalne czy tylko takie w wersji papierowej? Bo widzę że na IKP nie mam tego skierowania i zastanawiam czy Salve mi przyjmie takie zwykłe na papierze.

ja właśnie jestem po zupce chińskiej 🥹

reklama
Do góry