katakumba
Fanka BB :)
ja zamawiałam przez aliexpress .Czytałam że niby od 16 tygodnia, zobaczyłam jakieś dwa przykładowe ale może się uda że wykryję wcześniej, a możesz napisać który masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zamawiałam przez aliexpress .Czytałam że niby od 16 tygodnia, zobaczyłam jakieś dwa przykładowe ale może się uda że wykryję wcześniej, a możesz napisać który masz?
Oooo jaaaa, tego mi dziś potrzeba! u mnie dzis przymusowy urlop. Wczoraj dostałam tel ze żłobka że Wojtek marudny, z temperaturą podwyższoną. Szybko zaliczyliśmy pediatrę, żadnych oznak chorób. Dziś wzięłam urlop żeby go obserowac, zdrowy jak kon. Obstawiam że to te nieszczęsne piątki powoli dają o sobie znaćpotwierdzam... Złoty kurczak to najlepszy wynalazek
trzymamJutro mam prenatalne zaczynam się stresować
ale chociaż siebie odpoczniesz. Ale odpoczynek z dzieckiem w domu to trochę jak maraton nie odpoczynekOooo jaaaa, tego mi dziś potrzeba! u mnie dzis przymusowy urlop. Wczoraj dostałam tel ze żłobka że Wojtek marudny, z temperaturą podwyższoną. Szybko zaliczyliśmy pediatrę, żadnych oznak chorób. Dziś wzięłam urlop żeby go obserowac, zdrowy jak kon. Obstawiam że to te nieszczęsne piątki powoli dają o sobie znać
chyba też zamówię dla swojego świętego spokojuja zamawiałam przez aliexpress .
poczekajcie dziewczyny z zamawianiem. Jutro max pojutrze powinnam dostać już detektor to sprawdzę jak on w ogóle działa i dam wam znać czy warto wydawać na to pieniądzechyba też zamówię dla swojego świętego spokoju
Dziękuję bardzo! Jak będzie ok to też zamawiam, zwłaszcza że cena na AliExpress rewelacjaja zamawiałam przez aliexpress .