reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dziewczyny

wiem że już temat poruszałam i wiem że poduszkę w kształcie litery U ze zdejmowanym pokrowcem
ale pytanie logistyczne czy zamawiałyście swoje poduszki do spania w ciąży z Internetu czy kupowałyście stacjonarnie?
muszę już kupić - może brzucha nie mam ciążowego ale muszę spać obłożona poduszkami żeby nie mieć mdłości

reklama
Mam pytanko czy gin wypisał Wam e-skierowanie na prenatalne czy tylko takie w wersji papierowej? Bo widzę że na IKP nie mam tego skierowania i zastanawiam czy Salve mi przyjmie takie zwykłe na papierze.
Salve w Łodzi? Jeśli lekarz wydrukował w zaleceniach że masz zrobić prenatalne to raczej skierowania nie wystawił. Skierowanie powinno być osobne.

oooo...i u mnie wczoraj były pierogi ruskie 😅
A tak z innej beczki ...czy Wy też tak macie,że jak tylko poczujecie na bieliźnie coś wilgotnego to zaraz lecicie sprawdzać czy to nie krew ? Czy serio ja już mam tylko takie schizy ? 🤦🏻‍♀️
Ja mam
Podobne schizy, i w takich okolicznościach nie polecam papieru toaletowego w kolorowego zwierzątka. Dziś miałam mały zawał jak zobaczyłam coś czerwonego, co się po kilkunastu sekundach okazało narysowana na nim wiewiórka 🙈🙈🙈

Ja mam
Podobne schizy, i w takich okolicznościach nie polecam papieru toaletowego w kolorowego zwierzątka. Dziś miałam mały zawał jak zobaczyłam coś czerwonego, co się po kilkunastu sekundach okazało narysowana na nim wiewiórka 🙈🙈🙈
mój ma różowe kwiatuszki i różowe linie 😅 już nie raz prawie zawału dostałam 😅

Tez bym chciala ta poduszke U . Tylko nie wiem czy nie dostane eksmisji z sypialnie haha. Bo ogolnie sie rozpycham i wiekszosc lozka jest moja a dodac do tego poduszke to moj chyba skonczy w salonie 😂😂😂

oooo...i u mnie wczoraj były pierogi ruskie 😅
A tak z innej beczki ...czy Wy też tak macie,że jak tylko poczujecie na bieliźnie coś wilgotnego to zaraz lecicie sprawdzać czy to nie krew ? Czy serio ja już mam tylko takie schizy ? 🤦🏻‍♀️
dzisiaj to mialam dramat poczulam taka „mokrosc” jak szlam do pracy .. a to tylko gacie mi sie spocily bo taki upal 😂😂 jaka ulga haha

Dziewczyny

wiem że już temat poruszałam i wiem że poduszkę w kształcie litery U ze zdejmowanym pokrowcem
ale pytanie logistyczne czy zamawiałyście swoje poduszki do spania w ciąży z Internetu czy kupowałyście stacjonarnie?
muszę już kupić - może brzucha nie mam ciążowego ale muszę spać obłożona poduszkami żeby nie mieć mdłości
Ja swoją dostałam od koleżanki, a ona zamawiała przez internet :)

reklama
Salve w Łodzi? Jeśli lekarz wydrukował w zaleceniach że masz zrobić prenatalne to raczej skierowania nie wystawił. Skierowanie powinno być osobne.
tak, Salve w Łodzi z tym że moja ginekolog nie jest z Salve. Chodzi mi o to czy teraz każde skierowanie musi być elektroniczne takie w ikp czy takie papierowe zwykłe, ale jednoznacznie napisane że to skierowanie też są normalnie przyjmowane. ☺️ Ale jak coś to przedzwonię jeszcze do Salve i dopytam ☺️ dzięki za odpowiedzi

Do góry