JoAnnA250694
Fanka BB :)
ja na prenatalnych z córką poznałam płeć i to było 11+4Ja mam 3 lipca 11+6, bo później wyjazd czyli długo nie poznam płci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja na prenatalnych z córką poznałam płeć i to było 11+4Ja mam 3 lipca 11+6, bo później wyjazd czyli długo nie poznam płci
to wizytujemy jutro razem@papilot super wieści
Ja ostatnio mam intensywny czas z chora dwulatką. Czytam was jestem z wami, wspieram całym .
Dziś robiłam na obiad rosołek na kogucie a w piekarniku ulubiona strucla z serem mojej córki do tego wleci kakao.
Ja mam wizytę jutro, ale jakoś na chłodno do tego podchodzę. Nie mam czasu nawet o tej wizycie myśleć za bardzo. A co dopiero się stresować i analizować.
Co do l4 ja chciałabym iść już. Ale jestem na stażu i chciałabym go skończyć dopiero później przejść na l4. Staż mam do sierpnia ale cały sierpień planuje odbierać dni wolne które zbierałam. Także jeszcze 2 miesiące muszę popracować
najpierw muszą pobrać wymaz z pochwy, na wyniki się długo czeka, muszę czekać za nimi w szpitalu. Jeśli nie będzie bakterii to założą szew i wyjdę do domu. Jeśli bakterie będą dadzą specjalny antybiotyk, pewnie też leżenie w szpitalu, po antybiotyku znowu to samo badanie, czekanie za wynikiem i dopiero założą szew. Dla mnie to bez sensu czekanie za wynikiem w szpitalu, ale chyba takie mają procedury w tym szpitaluMoże szybciutko zrobią i puszczą do domku
ja mam w aptece cytrynowa wiec luzikNajważniejsze to dodać do glukozy sok z cytryny
Jeszcze nie. W ciąży 3 lata temu mi się skracała, przez to badanie na obecność tych bakterii na które musieli czekać nie zdążyli mi założyć szwu i poroniłam w 18 tyg. Miałam też krwiaki. Krwiaki i skracanie szyjki u mnie było powiązane. To tak w skrócie. Teraz profilaktycznie mam zakładanyMasz skróconą ?
Dziękujemy można prosić przepis na strucla - uwielbiam smaka narobiłaś@papilot super wieści
Ja ostatnio mam intensywny czas z chora dwulatką. Czytam was jestem z wami, wspieram całym .
Dziś robiłam na obiad rosołek na kogucie a w piekarniku ulubiona strucla z serem mojej córki do tego wleci kakao.
Ja mam wizytę jutro, ale jakoś na chłodno do tego podchodzę. Nie mam czasu nawet o tej wizycie myśleć za bardzo. A co dopiero się stresować i analizować.
Co do l4 ja chciałabym iść już. Ale jestem na stażu i chciałabym go skończyć dopiero później przejść na l4. Staż mam do sierpnia ale cały sierpień planuje odbierać dni wolne które zbierałam. Także jeszcze 2 miesiące muszę popracować
ja akurat boje się tylko, że wyjdzie mi cukrzyca ciążowa. Dla kobiet w ciąży normy są zaniżone i wielu kobietom wychodzi, ale gdyby porównać wyniki dla osób nie będących w ciąży wyszły by prawidłowe. Tego się obawiamaaaalee czad to moja pierwsza ciąża, ale jak czytam Wasze relacje po krzywej to też zaczynam się bać
Omg dziewczyny pakujcie sie Mimimka lepiej rób już kawę , jedziemy