reklama
Wiesz, też o tym myślę, bo po nocy to doslownie kropeczka....chodzę i sprawdzam co chwilę
Jotka_
Fanka BB :)
Znany mi uczućWiesz, też o tym myślę, bo po nocy to doslownie kropeczka....chodzę i sprawdzam co chwilę
Wkurzający ten uczućZnany mi uczuć
Żołna
Dopiero z chrzcin wróciliśmy. Dziewczyny mam takie straszne bóle podbrzusza że chwilami mam wrażenie że rodzę nie wiem czy to bóle okresowe czy co, ale jestem na luteinie więc wiem że tak po prostu sobie okres nie przyjdzie. Łupie mnie w krzyżu i dosłownie rozrywa podbrzusze. Jak na okres albo właśnie przy porodzie. Boje się że coś sobie pochrzaniłam znowu jutro mam wizytę u Endo może mi powie co z tym moim TSH czy zbijamy czy czekamy jak chce gin. I ciekawa jestem czy dalej mi każe metforminę brać jak moje wyniki zobaczy
LadyStrejser
Matko kochana - czego ja się dowiedziałam Link do: Nieznany mężczyzna miał namawiać dzieci, aby weszły do jego pojazdu. Do kościerskiej policji wpłynęło zgłoszenie w tej sprawie
Jakiś facet jeździ po wioskach i zaczepia dzieci,proponuje im podwózke do szkoły lub prosi ,żeby wsiadły do busa i pokazały mu drogę do przychodni - i niby od ok miesiąca to trwa i po sąsiednich miejscowościach też jeździ.
Ostatnio zaczepiał mojego 12 letniego chrześniaka
Jakiś facet jeździ po wioskach i zaczepia dzieci,proponuje im podwózke do szkoły lub prosi ,żeby wsiadły do busa i pokazały mu drogę do przychodni - i niby od ok miesiąca to trwa i po sąsiednich miejscowościach też jeździ.
Ostatnio zaczepiał mojego 12 letniego chrześniaka
Jotka_
Matko boska!!! Zło czai sie wszedzie ! Ja ciagle uczulam dzieci na takie krzywe akcje ale wiem ze czasem kazdy ma chwile slabosci a taki tłumok to wykorzysta! Matko.. zawsze im powtarzam ze nalezy sie bać ludzi.. nigdy nikomu nie ufac w pelni .. straszne
@Żołna bido mam nadzieje ze endo cos podpowie
@Lunaa09 ty testowalas w koncu??? Czy sie @ rozkrecila?
Ja testowałam dziś …
…najmlodszego na grype i no przydalo sie moje zboczenie wyszukiwania cieni cienia bo na tescie majaczy mu kreseczka na grype typu A … także machina ruszyła …
Ja testowałam dziś …
…najmlodszego na grype i no przydalo sie moje zboczenie wyszukiwania cieni cienia bo na tescie majaczy mu kreseczka na grype typu A … także machina ruszyła …
reklama
Najgorzej....znam ten uczuć także, my tak mieliśmy na teście grypy A w grudniu, ale całe przedszkole wtedy ścięłoMatko boska!!! Zło czai sie wszedzie ! Ja ciagle uczulam dzieci na takie krzywe akcje ale wiem ze czasem kazdy ma chwile slabosci a taki tłumok to wykorzysta! Matko.. zawsze im powtarzam ze nalezy sie bać ludzi.. nigdy nikomu nie ufac w pelni .. straszne
Ja testowałam dziś …
Tak, wczoraj testowałam, biel...aczkolwiek wczoraj nadal byłam 3 dni przed "okresem", wczoraj bolało mnie podbrzusze i miałam to lekkie plamienie brązowe, byłam pewna, że dziś okres łaskawie będzie ale nic...plamienie to takie że na tamponie jakieś pół cm plamki brązowej
No nic, czekam dalej, ale raczej na okres.