Aksamitka28
Fanka BB :)
Może szybciutko zrobią i puszczą do domkuna założenie szwu na szyjkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może szybciutko zrobią i puszczą do domkuna założenie szwu na szyjkę
Rozumiem, dzięki za odpowiedź bo ja nie miałam takiego spotkania i myślałam że o czymś nie wiemmieszkam w UK więc tutaj mamy tylko wizyty z położna.
Ja mam bajecznie, bo pije glukozę u teściowej na kanapie . Morfologię mi robi po nockach i wpada szybko...czyli jestem w piżamieja też tej krzywej cukrowej się najbardziej boję
Masz skróconą ?na założenie szwu na szyjkę
ja ci teżja też tej krzywej cukrowej się najbardziej boję
aaaalee czad to moja pierwsza ciąża, ale jak czytam Wasze relacje po krzywej to też zaczynam się baćJa mam bajecznie, bo pije glukozę u teściowej na kanapie . Morfologię mi robi po nockach i wpada szybko...czyli jestem w piżamie
A to w jakimś terminie robi się krzywą ? Ja nic nie muszę robić narazieaaaalee czad to moja pierwsza ciąża, ale jak czytam Wasze relacje po krzywej to też zaczynam się bać
okolo 20 tyg gdziesA to w jakimś terminie robi się krzywą ? Ja nic nie muszę robić narazie
Eee to jeszcze ja odliczam… godzina do wizytyokolo 20 tyg gdzies
Najważniejsze to dodać do glukozy sok z cytrynyaaaalee czad to moja pierwsza ciąża, ale jak czytam Wasze relacje po krzywej to też zaczynam się bać