reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Inis co do 2x to różnie mówią, ale z racji wymuszenia szerokiego rozstawu nóg i wyptostowanej pozycji raczej dla siedzących.
Ej, ja wiąże kangura z własnej woli. ;-)
I zdecydowanie lepiej odciąża ;-)
Ja np nie mogę z powodu kręgosłupa długo nosić w kieszonce, w kangurze lepiej

reklama
Hej, dawno tu nie zagladalam, a partrze ze tematy chustowe [emoji16] my jestesmy na etapie prob pp... Ale prawie caly material za kazdym razem wysuwa sie spod pupy I mloda strasznie protestuje przy robieniu tobolka, macie na to jakies sposoby? Bo z przodu powoli kregoslup zaczyna siadac... A 2x tez mnie kusi ale chyba troszke za szeroki rozstaw nozek

Hehe moja się obudziła o 4:33 i zaczęła gadać do siebie i swoich rąk, popatrzyłam, przewinęłam, dałam jej swój palec do ręki i poszłam spać, nie wiem jak długo jeszcze się bawiła, ale nic nie słyszałam :D

My już od rana w chuście. Poszłyśmy na śniadanie do teściowej. Zaraz do mojej mamy jedziemy i skracam tą szmatę no się na niej zabije w końcu :D

Kangura wiąże jak nie muszę nic na siebie zakładać typu kurtka itd. bo mi te motylki podchodzą do góry i po wiązaniu...

Ale kusicie tym pp chyba nie wytrzymam do pon. z doradcą i się w końcu przełamie jak tylko mąż przyjedzie, żeby łapał jakby coś :D hmmm...pewnie i tak stchórze :p
Tusiaczek widziałam u kolorowej jak przekłada dziecko podwiązane z przodu przez bok do tyłu. To sposób dla większych maluchów? Tamto wyglądało już na siadające... i się zastanawiam czy nie łatwiej tak niż z tobołka. Co zrobie tobołek to wymiękam :p

reklama
Ja dziś z biodra wrzucilam:-) zdjęcia ni ma bo i tak ledwo go trzymałam i wiązanie wcale nie wyszło ale ogólnie spoko:-) właśnie jesteśmy na dworze młody oczywiście kima w kieszonce, ludzie się gapia czyli wszystko w normie[emoji1]he niektórzy aż przystaja żeby zobaczyć co mi się przyczepilo

A i znów widziałam wózki z pokrowcami czaicie to jest z 25 stopni

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry