reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Inis co do 2x to różnie mówią, ale z racji wymuszenia szerokiego rozstawu nóg i wyptostowanej pozycji raczej dla siedzących.
Ej, ja wiąże kangura z własnej woli. ;-)
I zdecydowanie lepiej odciąża ;-)
Ja np nie mogę z powodu kręgosłupa długo nosić w kieszonce, w kangurze lepiej

reklama
Hej, dawno tu nie zagladalam, a partrze ze tematy chustowe [emoji16] my jestesmy na etapie prob pp... Ale prawie caly material za kazdym razem wysuwa sie spod pupy I mloda strasznie protestuje przy robieniu tobolka, macie na to jakies sposoby? Bo z przodu powoli kregoslup zaczyna siadac... A 2x tez mnie kusi ale chyba troszke za szeroki rozstaw nozek

Hehe moja się obudziła o 4:33 i zaczęła gadać do siebie i swoich rąk, popatrzyłam, przewinęłam, dałam jej swój palec do ręki i poszłam spać, nie wiem jak długo jeszcze się bawiła, ale nic nie słyszałam :D

My już od rana w chuście. Poszłyśmy na śniadanie do teściowej. Zaraz do mojej mamy jedziemy i skracam tą szmatę no się na niej zabije w końcu :D

Kangura wiąże jak nie muszę nic na siebie zakładać typu kurtka itd. bo mi te motylki podchodzą do góry i po wiązaniu...

Ale kusicie tym pp chyba nie wytrzymam do pon. z doradcą i się w końcu przełamie jak tylko mąż przyjedzie, żeby łapał jakby coś :D hmmm...pewnie i tak stchórze :p
Tusiaczek widziałam u kolorowej jak przekłada dziecko podwiązane z przodu przez bok do tyłu. To sposób dla większych maluchów? Tamto wyglądało już na siadające... i się zastanawiam czy nie łatwiej tak niż z tobołka. Co zrobie tobołek to wymiękam :p

reklama
Ja dziś z biodra wrzucilam:-) zdjęcia ni ma bo i tak ledwo go trzymałam i wiązanie wcale nie wyszło ale ogólnie spoko:-) właśnie jesteśmy na dworze młody oczywiście kima w kieszonce, ludzie się gapia czyli wszystko w normie[emoji1]he niektórzy aż przystaja żeby zobaczyć co mi się przyczepilo

A i znów widziałam wózki z pokrowcami czaicie to jest z 25 stopni

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry