reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Hehe kolorowa najlepsza :p

A teraz ciekawostka...
Zamotałam małą i na krótki spacer i przy okazji odwiedziny prababci. Założyłam opaskę na uszy dla świętego spokoju, bo to w końcu prababcia, a myślę sobie, że pewnie mnie za chustę zlinczuje to chociaż o uszach będzie cicho... Wchodzę, a prababcia "o rany boskie...ale Ty masz ładną chustę..." aż nie wiedziałam co powiedzieć, tak mnie zaskoczyła. I zamiast o czapkach było o chustach :D

Codziennie chodzicie na dlugie spacery? Ja sie chyba leniwa zrobilam I chodze tylko na przymusowe dwa razy po godzince zeby starszakow odprowadzic I odebrac ze szkoly, a jezeli chodzi o pokrowce to u mnie przegiecie w druga strone, dzieci w styczniu bywaja bez skarpetek I na krotki rekawek, wiec ja w oczach innych pewnie przegrzewam

Staram sie wychodzić codziennie o ile pogoda pozwala zazwyczaj wychodzę z kimś Bo samej to nawet nie ma z kim pogadać zawsze któraś mamuśka wyjdzie ze mną lub maz cały dzien praktycznie chodzimy

Była już któraś na basenie z takim małym dzieckiem? Bo moja znajoma zabrała córkę jak miala 3 miesiące i namawia teraz żebyśmy wzięli naszą.

My zaraz kąpiemy dzidzie i spać :) i piątkowy wieczór dla nas [emoji4]

My będziemy pierwszy raz szli w przyszłym miesiącu ciekawa jestem reakcji młodego [emoji4]

Moja będzie mieć teraz domowy basen codziennie :p nalałam jej mnóstwo wody do dużej wanny, bo nie zabieram ze sobą jej wanienki jak wyjeżdżamy. Nie sądziłam, że będzie mieć taką radochę, nawet na brzuchu ją podtrzymywałam i chyba najbardziej się jej właśnie to podobało :D, a jaka lekka była, jak nie moje dziecko...

Polecam baby swimmer, nie mogę wstawić filmiku, pokazalabym Wam radoche mojego grubcia:-) koszt kolo 30 zl a dla dziecka frajda na długi czas i bezpieczne pływanie.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak kółeczko na rzepa. Łatwo się zakłada dzidzia swobodnie porusza głową i macha nogami mój jak żaba wygląda hehe świetna rzecz.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry