reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Hehe kolorowa najlepsza :p

A teraz ciekawostka...
Zamotałam małą i na krótki spacer i przy okazji odwiedziny prababci. Założyłam opaskę na uszy dla świętego spokoju, bo to w końcu prababcia, a myślę sobie, że pewnie mnie za chustę zlinczuje to chociaż o uszach będzie cicho... Wchodzę, a prababcia "o rany boskie...ale Ty masz ładną chustę..." aż nie wiedziałam co powiedzieć, tak mnie zaskoczyła. I zamiast o czapkach było o chustach :D

Codziennie chodzicie na dlugie spacery? Ja sie chyba leniwa zrobilam I chodze tylko na przymusowe dwa razy po godzince zeby starszakow odprowadzic I odebrac ze szkoly, a jezeli chodzi o pokrowce to u mnie przegiecie w druga strone, dzieci w styczniu bywaja bez skarpetek I na krotki rekawek, wiec ja w oczach innych pewnie przegrzewam

Staram sie wychodzić codziennie o ile pogoda pozwala zazwyczaj wychodzę z kimś Bo samej to nawet nie ma z kim pogadać zawsze któraś mamuśka wyjdzie ze mną lub maz cały dzien praktycznie chodzimy

Była już któraś na basenie z takim małym dzieckiem? Bo moja znajoma zabrała córkę jak miala 3 miesiące i namawia teraz żebyśmy wzięli naszą.

My zaraz kąpiemy dzidzie i spać :) i piątkowy wieczór dla nas [emoji4]

My będziemy pierwszy raz szli w przyszłym miesiącu ciekawa jestem reakcji młodego [emoji4]

Moja będzie mieć teraz domowy basen codziennie :p nalałam jej mnóstwo wody do dużej wanny, bo nie zabieram ze sobą jej wanienki jak wyjeżdżamy. Nie sądziłam, że będzie mieć taką radochę, nawet na brzuchu ją podtrzymywałam i chyba najbardziej się jej właśnie to podobało :D, a jaka lekka była, jak nie moje dziecko...

Polecam baby swimmer, nie mogę wstawić filmiku, pokazalabym Wam radoche mojego grubcia:-) koszt kolo 30 zl a dla dziecka frajda na długi czas i bezpieczne pływanie.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak kółeczko na rzepa. Łatwo się zakłada dzidzia swobodnie porusza głową i macha nogami mój jak żaba wygląda hehe świetna rzecz.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry