Tusiaczek2402
Moderatorka
Co Wy dziewczyny nie znacie kolorowej? jak dla mnie jest najlepsza. Taki mój guru
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe ja mam wrażenie, że ona to siłą woli robiKolorowa ma tak super ręcę, że chusty się same dociągają, wystarczy, że kiwnie palcem hehe
Codziennie chodzicie na dlugie spacery? Ja sie chyba leniwa zrobilam I chodze tylko na przymusowe dwa razy po godzince zeby starszakow odprowadzic I odebrac ze szkoly, a jezeli chodzi o pokrowce to u mnie przegiecie w druga strone, dzieci w styczniu bywaja bez skarpetek I na krotki rekawek, wiec ja w oczach innych pewnie przegrzewam
Była już któraś na basenie z takim małym dzieckiem? Bo moja znajoma zabrała córkę jak miala 3 miesiące i namawia teraz żebyśmy wzięli naszą.
My zaraz kąpiemy dzidzie i spać i piątkowy wieczór dla nas [emoji4]