reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
A mi dzisiaj jakoś zwiekszyła sie produkcja pokarmu:surprised: Piersi wieelkie i kamienie a prześcieradło zalane. Mała już ściaga, jak dobrze:laugh2:

Jak Beti mały?

Dzień dobry, nie wiem jak Wy ale ja potrzebuje ostrej dawki kofeiny, bo humory tego dziecka mnie wykończą [emoji52] jak ona będzie tak jadła cały czas to wyślę ją na 3 letnią kolonię [emoji52]

Beti - jak Mały?
Ale piękna chusta, wow! Pewnie macasz na okrągło [emoji3] ja bym macała!

1463718163-1d1mld.jpeg

Macaaam, rano patrzylam czy na pewno tu jest czy mi sie przysnilo:d

Maly ok, poszedl spac o 3 i spal do 6.40. Aktualnie lize mate caly zadowolony, ja-swit zywych trupow.. :]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

A ja pierwszy raz od dluzszego czasu nie wstalam o 6 tylko przed 8 wiec pelen sukces. Oczywiscie o przespaniu nocy nie ma mowy ale i tak jest super ;) moj maly nad ranem budzi sie z placzem, nie wiem o co chodzi

1463726556-clztff.jpeg

Dzien dobry [emoji4] mi to sie mazy tak pospać ze 2 dni chodzę nie wyspana nie wiem o co chodzi ... Ale piękna pogoda za oknem budzą nas panowie z kosiarkami [emoji1417]
Jutro znów Komunia i znów beda cyrki ze złożeniem wózka , mały odziwo jeszcze śpi , pierwsza pobudka 5.45

Czy wasze corki miały jakby potowki na wargach zewnetrznych pipci? Moja ma od dwoch tygodni kilka takich plaskich czerwonych krostek.
I drugie jak wyglada ciemieniucha i jak to usuwałyście?

Na ciemieniuche fajny jest płyn z Ziaji, spray z Rossmanna, albo oliwa z oliwek :-)
A wygląda jak łupież trochę, te płaty nie są żółte póki się ich oliwką nie potraktuje ;-)

Na dziewczynach się nie znam.

Beti czekam na foty plecaka :p
Mnie mąż wczoraj wkurzył bo się nabijał, że pękam i sam wrzucił małego w pp. Czuję się zmotywowana :p

reklama
Do góry