reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
A mi dzisiaj jakoś zwiekszyła sie produkcja pokarmu:surprised: Piersi wieelkie i kamienie a prześcieradło zalane. Mała już ściaga, jak dobrze:laugh2:

Jak Beti mały?

Dzień dobry, nie wiem jak Wy ale ja potrzebuje ostrej dawki kofeiny, bo humory tego dziecka mnie wykończą [emoji52] jak ona będzie tak jadła cały czas to wyślę ją na 3 letnią kolonię [emoji52]

Beti - jak Mały?
Ale piękna chusta, wow! Pewnie macasz na okrągło [emoji3] ja bym macała!

1463718163-1d1mld.jpeg

Macaaam, rano patrzylam czy na pewno tu jest czy mi sie przysnilo:d

Maly ok, poszedl spac o 3 i spal do 6.40. Aktualnie lize mate caly zadowolony, ja-swit zywych trupow.. :]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

A ja pierwszy raz od dluzszego czasu nie wstalam o 6 tylko przed 8 wiec pelen sukces. Oczywiscie o przespaniu nocy nie ma mowy ale i tak jest super ;) moj maly nad ranem budzi sie z placzem, nie wiem o co chodzi

1463726556-clztff.jpeg

Dzien dobry [emoji4] mi to sie mazy tak pospać ze 2 dni chodzę nie wyspana nie wiem o co chodzi ... Ale piękna pogoda za oknem budzą nas panowie z kosiarkami [emoji1417]
Jutro znów Komunia i znów beda cyrki ze złożeniem wózka , mały odziwo jeszcze śpi , pierwsza pobudka 5.45

Czy wasze corki miały jakby potowki na wargach zewnetrznych pipci? Moja ma od dwoch tygodni kilka takich plaskich czerwonych krostek.
I drugie jak wyglada ciemieniucha i jak to usuwałyście?

Na ciemieniuche fajny jest płyn z Ziaji, spray z Rossmanna, albo oliwa z oliwek :-)
A wygląda jak łupież trochę, te płaty nie są żółte póki się ich oliwką nie potraktuje ;-)

Na dziewczynach się nie znam.

Beti czekam na foty plecaka :p
Mnie mąż wczoraj wkurzył bo się nabijał, że pękam i sam wrzucił małego w pp. Czuję się zmotywowana :p

reklama
Do góry