reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Marzena super wiesci!!!!

Ja ślub bralam zaraz po licencjacie czyli 22 lata mały urodził się jak miałam 24 i drugie zależy, jak w grudniu to 26 lat a jak w styczniu to 27.

reklama
Simka Ty patologia? To co powiesz na nas:

Za 2 dni 14 rocznica związku, w tym 10 lat razem mieszkamy, a 6 lat jesteśmy małżeństwem, a dopiero teraz spodziewamy się pierwszego dziecka! :-)

To dopiero patologia!!! ;-)

Marzenka, gratuluję zdrowego synka! Super wiadomość. I czekamy kiedy pokażesz nam swój skarb! :-)

Juti- mój maż mnie na złą drogę sprowadził jak miałam 14 lat :p Małoletnie molestował hehe, się śmialiśmy ze przez 3 miesiące prokurator nad nim wisiał, bo on juz skończył 18, a ja jeszcze 16 nie miałam :)

żabila- u mnie będzie raczej 25 jak drugie, chyba ze przenoszę do 16 stycznia, to 26 :) Ale chyba 9 dni nie przenoszę :p

Ostatnia edycja:
No właśnie o to mi chodziło ze z punktu widzenia osob w długich związkach nie ma co sie szarpać na sile ze ślubem bo to nic nie zmieni jak sie kochacie przeciez :)

Ja z mezem na studniówce swojej byłam :)

Emenems dokładnie.
Też nie jestem zwolennikiem ślubów bo dziecko w drodze. Ślub tylko wtedy gdy dwie osoby tego chcą dla samych siebie. :-)

Marzenka i po co było płakać ? :D teraz każę ci się cieszyć !

Juti, my za 5 dni mamy 2 rocznice związku, 1 rocznice ślubu, co niektórzy też mówią że patola na maksa :p

reklama
zabila to my chyba w tym samym wieku jesteśmy :D 89 rok ? :) My tez planowalismy ślub po moim licencjacie.. ale miałam rok wcześniej, tydzień po 21 urodzinach :) Boo pół roku później urodziłą się Anitka :) rocznikowo miałam juz 22 a na prawde 21 i pół roku :)

Dziewczyny niby teraz tez myśle ze ślubu od razu w ciazy nie trzeba brac ale wtedy się tak wszystko szybko działo, ze chciało się zeby chociaz jedna rzeczy była normalnie ogarnieta, po bożemu, takie poczucie normalnosci i bezpieczeństwa hehe a teraz za troche ponad miesiac 5-ta rocznica :)

Marzenka - gratulacje :):)

Do góry