reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mysiaka - Znaczy się to ty musisz wiedziec - ale my baby po 30 albo w stałych związkach sensu w slubie z powodu ciazy nie widzimy ... No bo co to zmieni ? Chyba wystarczajaco duzo obowiązków i presji masz wiec jak sie kochacie to kochacie i moze lepiej jak dziecko wam obrączki poda na waszym slubie.

Co do płaczow to ja miałam strasznie na poczatku na zasadzie po co mi to było. Zycie poukładane a dzieco mi duzo zmieni a juz rosnący brzuch mnie denerwuje bo 33 lata do innego wyglądu sie przyzwyczaiłam ...

Po prostu do niczego sie nie zmuszaj ani do slubu ani do bycia matka roku - wszystko samo przyjdzie

ImageUploadedByForum BabyBoom1441100926.062048.jpg

Dziewczyny to te spodnie z HM co pisałam na fejsie zr mega egzotyczny wzor hehehe no ale mega cienkie i przewiewne i pod brzuch wiec super - rozpoczecie roku zaliczone :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441100926.062048.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441100926.062048.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 63
A mnie dzis zarzucili robotą z pracy, a ja mam tak ciężkie myślenie, że masakra... Nie ogarniam...

Młody wczoraj tak fajnie tańczyła w brzuchu, a dziś leń. ale ja też dziś niespecjalnie żywotna jestem, to może dlatego...

Juti moja tez wczoraj odreagowywala badania i się wiercila a dziś ledwo co.

U nas ponad 30 stopni, jakiś dramat... Ale podobno już ostatni taki dzień

Emilia- Ty nam tu zdjęć takiej super laski nie pokazuj :p Żartuję :) Świetnie wyglądasz i spodnie fajne
Ja ślub brałam w ciąży, w wieku lat 22 i nie żałuję :p Ale ja z moim M to już patologia, tyle lat razem :p Dla mnie to tylko papier, bo i tak byśmy byli razem.

Vivienne- ja wczoraj smażyłam placki cukiniowo-ziemniaczane, ale sobie krzesło pod piec podstawiłam, bo też bym nie ustała :p

Ja już po wizycie bo wpuścili mnie o 11:30. Wszystko dobrze :) zdrowe kończyny, kręgosłup, narządy wewnętrzne, mózg, serce i wszystko inne co sprawdzała. Szyjka macicy długa, łożysko mi się podniosło i jest już ok! Różnica między OM a USG zmniejszona z tygodnia do 4 dni - dziecko o tyle starsze. Miesiączka 18+6, usg 19+3. Ułożony główka w dół i przyklejony bokiem twarzy do ścianki. Waga 302,26 gram. Wielkość 15 cm z hakiem. Piękny synek na 100%. Zdjęcie później :)

reklama
Emilia- Ty nam tu zdjęć takiej super laski nie pokazuj :p Żartuję :) Świetnie wyglądasz i spodnie fajne
Ja ślub brałam w ciąży, w wieku lat 22 i nie żałuję :p Ale ja z moim M to już patologia, tyle lat razem :p Dla mnie to tylko papier, bo i tak byśmy byli razem.

Vivienne- ja wczoraj smażyłam placki cukiniowo-ziemniaczane, ale sobie krzesło pod piec podstawiłam, bo też bym nie ustała :p

Simka Ty patologia? To co powiesz na nas:

Za 2 dni 14 rocznica związku, w tym 10 lat razem mieszkamy, a 6 lat jesteśmy małżeństwem, a dopiero teraz spodziewamy się pierwszego dziecka! :-)

To dopiero patologia!!! ;-)

Marzenka, gratuluję zdrowego synka! Super wiadomość. I czekamy kiedy pokażesz nam swój skarb! :-)

Do góry