reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mysiaka - Znaczy się to ty musisz wiedziec - ale my baby po 30 albo w stałych związkach sensu w slubie z powodu ciazy nie widzimy ... No bo co to zmieni ? Chyba wystarczajaco duzo obowiązków i presji masz wiec jak sie kochacie to kochacie i moze lepiej jak dziecko wam obrączki poda na waszym slubie.

Co do płaczow to ja miałam strasznie na poczatku na zasadzie po co mi to było. Zycie poukładane a dzieco mi duzo zmieni a juz rosnący brzuch mnie denerwuje bo 33 lata do innego wyglądu sie przyzwyczaiłam ...

Po prostu do niczego sie nie zmuszaj ani do slubu ani do bycia matka roku - wszystko samo przyjdzie

ImageUploadedByForum BabyBoom1441100926.062048.jpg

Dziewczyny to te spodnie z HM co pisałam na fejsie zr mega egzotyczny wzor hehehe no ale mega cienkie i przewiewne i pod brzuch wiec super - rozpoczecie roku zaliczone :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441100926.062048.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441100926.062048.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 61
A mnie dzis zarzucili robotą z pracy, a ja mam tak ciężkie myślenie, że masakra... Nie ogarniam...

Młody wczoraj tak fajnie tańczyła w brzuchu, a dziś leń. ale ja też dziś niespecjalnie żywotna jestem, to może dlatego...

Juti moja tez wczoraj odreagowywala badania i się wiercila a dziś ledwo co.

U nas ponad 30 stopni, jakiś dramat... Ale podobno już ostatni taki dzień

Emilia- Ty nam tu zdjęć takiej super laski nie pokazuj :p Żartuję :) Świetnie wyglądasz i spodnie fajne
Ja ślub brałam w ciąży, w wieku lat 22 i nie żałuję :p Ale ja z moim M to już patologia, tyle lat razem :p Dla mnie to tylko papier, bo i tak byśmy byli razem.

Vivienne- ja wczoraj smażyłam placki cukiniowo-ziemniaczane, ale sobie krzesło pod piec podstawiłam, bo też bym nie ustała :p

Ja już po wizycie bo wpuścili mnie o 11:30. Wszystko dobrze :) zdrowe kończyny, kręgosłup, narządy wewnętrzne, mózg, serce i wszystko inne co sprawdzała. Szyjka macicy długa, łożysko mi się podniosło i jest już ok! Różnica między OM a USG zmniejszona z tygodnia do 4 dni - dziecko o tyle starsze. Miesiączka 18+6, usg 19+3. Ułożony główka w dół i przyklejony bokiem twarzy do ścianki. Waga 302,26 gram. Wielkość 15 cm z hakiem. Piękny synek na 100%. Zdjęcie później :)

reklama
Emilia- Ty nam tu zdjęć takiej super laski nie pokazuj :p Żartuję :) Świetnie wyglądasz i spodnie fajne
Ja ślub brałam w ciąży, w wieku lat 22 i nie żałuję :p Ale ja z moim M to już patologia, tyle lat razem :p Dla mnie to tylko papier, bo i tak byśmy byli razem.

Vivienne- ja wczoraj smażyłam placki cukiniowo-ziemniaczane, ale sobie krzesło pod piec podstawiłam, bo też bym nie ustała :p

Simka Ty patologia? To co powiesz na nas:

Za 2 dni 14 rocznica związku, w tym 10 lat razem mieszkamy, a 6 lat jesteśmy małżeństwem, a dopiero teraz spodziewamy się pierwszego dziecka! :-)

To dopiero patologia!!! ;-)

Marzenka, gratuluję zdrowego synka! Super wiadomość. I czekamy kiedy pokażesz nam swój skarb! :-)

Do góry