reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Marzena super wiesci!!!!

Ja ślub bralam zaraz po licencjacie czyli 22 lata mały urodził się jak miałam 24 i drugie zależy, jak w grudniu to 26 lat a jak w styczniu to 27.

reklama
Simka Ty patologia? To co powiesz na nas:

Za 2 dni 14 rocznica związku, w tym 10 lat razem mieszkamy, a 6 lat jesteśmy małżeństwem, a dopiero teraz spodziewamy się pierwszego dziecka! :-)

To dopiero patologia!!! ;-)

Marzenka, gratuluję zdrowego synka! Super wiadomość. I czekamy kiedy pokażesz nam swój skarb! :-)

Juti- mój maż mnie na złą drogę sprowadził jak miałam 14 lat :p Małoletnie molestował hehe, się śmialiśmy ze przez 3 miesiące prokurator nad nim wisiał, bo on juz skończył 18, a ja jeszcze 16 nie miałam :)

żabila- u mnie będzie raczej 25 jak drugie, chyba ze przenoszę do 16 stycznia, to 26 :) Ale chyba 9 dni nie przenoszę :p

Ostatnia edycja:
No właśnie o to mi chodziło ze z punktu widzenia osob w długich związkach nie ma co sie szarpać na sile ze ślubem bo to nic nie zmieni jak sie kochacie przeciez :)

Ja z mezem na studniówce swojej byłam :)

Emenems dokładnie.
Też nie jestem zwolennikiem ślubów bo dziecko w drodze. Ślub tylko wtedy gdy dwie osoby tego chcą dla samych siebie. :-)

Marzenka i po co było płakać ? :D teraz każę ci się cieszyć !

Juti, my za 5 dni mamy 2 rocznice związku, 1 rocznice ślubu, co niektórzy też mówią że patola na maksa :p

reklama
zabila to my chyba w tym samym wieku jesteśmy :D 89 rok ? :) My tez planowalismy ślub po moim licencjacie.. ale miałam rok wcześniej, tydzień po 21 urodzinach :) Boo pół roku później urodziłą się Anitka :) rocznikowo miałam juz 22 a na prawde 21 i pół roku :)

Dziewczyny niby teraz tez myśle ze ślubu od razu w ciazy nie trzeba brac ale wtedy się tak wszystko szybko działo, ze chciało się zeby chociaz jedna rzeczy była normalnie ogarnieta, po bożemu, takie poczucie normalnosci i bezpieczeństwa hehe a teraz za troche ponad miesiac 5-ta rocznica :)

Marzenka - gratulacje :):)

Do góry