reklama
Trzeba być dobrej myśli. Masz jeszcze trochę czasu to może się podniesie. No po CC trochę dłużej się dochodzi do normalności ale grunt żeby dzieciaczek urodził się cały i zdrowy a jaką droga to już nieistotne.
Ostatnia edycja:
Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Emenems gratuluje dziewczynki! Wlasnie przeczytałam na fb! Jak sie dowiedzialas? Na ostatnim usg? Jak twoja reakcja?
Juti777
Emenems to masz to samo z łożyskiem co ja. I u mnie właśnie to krwawienie było z niego.
Też mam nadzieję, że się podniesie. Przodujące łożysko nie jest fajne. Niestety cesarka wtedy na 100% i możliwe leżenie w szpitalu na patologii. Ale bądźmy dobrej myśli.
Teraz nasze macie rosną i się podnoszą i te łożyska też to zrobią! I o!
Też mam nadzieję, że się podniesie. Przodujące łożysko nie jest fajne. Niestety cesarka wtedy na 100% i możliwe leżenie w szpitalu na patologii. Ale bądźmy dobrej myśli.
Teraz nasze macie rosną i się podnoszą i te łożyska też to zrobią! I o!
Tutti dzis
No byłam na syna nastawiona i sie musze do corki przyzwyczaić heheh maz tez
Juti położna mowila ze skoro nie było krwawienia to mam normalny tryb zycia prowadzić ze trzeba czekac ale ze ciazy to nie zagraża wiec czrkam ..
No byłam na syna nastawiona i sie musze do corki przyzwyczaić heheh maz tez
Juti położna mowila ze skoro nie było krwawienia to mam normalny tryb zycia prowadzić ze trzeba czekac ale ze ciazy to nie zagraża wiec czrkam ..
Tutti_frutti_by-Iga
Dziewczyny a jak to jest z położeniem łożyska? Jakie sa opcje? Mi powiedział ostatnio ze jest jakby to wytłumaczyć z tylu posteriore po wlosku!
Marzenka88
Zaangażowana w BB
Użądliła mnie pszczoła wczoraj w udo i spuchło jak balon Biorę wapno, smaruję cebulą i kwaśną wodą, ale nie pomaga ( Byłam wczoraj u gina i nie robił USG, ale słuchaliśmy ruchy dzidziusia stetoskopem czy czymś tam Ale kopał cudnie Ja czuję ruchy zwłaszcza wieczorem, strasznie się wierci. Lekarz się zdziwił, że tak szybko czuję ruchy, ale przecież to normalne według internetu, ach ci lekarze.. Emenems gratuluję córeczki, resztę doczytam później
Marzenka88
Zaangażowana w BB
Położenie mojego łożyska to:
- trofoblast na ścianie tylnej,
- łożysko w dnie m.macicy i na ścianie tylnej
- tylna ściana nisko
Mam takie opisy od trzech różnych lekarzy. To chyba dobrze? A może źle, że łożysko jest nisko????????
Co do chińskiego kalendarza - nie mogę tego sprawdzić, bo nie wiem czy miesiąc zapłodnienia to kwiecień, czy maj, bo to było tak na granicy USG 17 lipca pokazywało, że chłopczyk 90%. Upewnimy się 1 września
- tylna ściana nisko
Mam takie opisy od trzech różnych lekarzy. To chyba dobrze? A może źle, że łożysko jest nisko????????
Co do chińskiego kalendarza - nie mogę tego sprawdzić, bo nie wiem czy miesiąc zapłodnienia to kwiecień, czy maj, bo to było tak na granicy USG 17 lipca pokazywało, że chłopczyk 90%. Upewnimy się 1 września
Ostatnia edycja:
reklama
Bubcia501
Położenie mojego łożyska to:
- tylna ściana nisko
Ja nie mam pojęcia jakie mam łożysko, ale chyba normalne bo wszystko jest ok