reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mi przepływy sprawdza na każdej wizycie.

Emenems gratki córki. Ją w pierwszej ciąży czulam dziewczynkę a wyszedł chłopak. Teraz zaś czuje chłopaka i chłopak ma być.

Ją mam pecha do ciąży bo pierwszą w tym samym czasie co od kim i teraz zaś. A ona wiecznie tak śmiesznie się ubiera w ciąży. Mnie by było wstyd tak wysc z domu.

Ja USG w czwartek

reklama
Emenems gratuluje dziewczynki !;) co do lozyska mam to samo, ale gin powiedzial, ze to moze sie jeszcze podniesc i taka mam nadzieje ;)
Ja od poczatku jestem prawie pewna ze bedzie chlopak, no i ostatnio cos dyndalo miedzy nozkami, ale nie ma pewnosci czy to nie pepowina ;)

A ja sie dzisiaj nastalam w kolejkach w sklepie, nanosilam zakupow i pozniej tez nie odpoczywalam i mam. Poszlam z mloda do parku i az mi jej zal bylo bo zaraz wracalysmy, bo mnie cos zaczelo bolej przy pachwinie po lewej, taki kujacy bol.

Emenems gratuluje dziewczynki !;) co do lozyska mam to samo, ale gin powiedzial, ze to moze sie jeszcze podniesc i taka mam nadzieje ;)
Ja od poczatku jestem prawie pewna ze bedzie chlopak, no i ostatnio cos dyndalo miedzy nozkami, ale nie ma pewnosci czy to nie pepowina ;)

Ja dokładnie tak samo - tyle ze jak sie pytałam o to czy na cos mam uwazac mowila ze nie specjalnie ze moze sie krwawienie zdarzyć - ja nic nie miałam takiego. Mam tez nadzieje ze sie podniesie - trzeba czekac, a to oznacza cesarkę jak w 32 bedzie dslej obniżone ?

reklama
Emenems wydaje mi się że jak łożysko będzie cały czas przodujące to cesarską bedzie. Bo najpierw rodzisz dziecko potem łożysko a z przodujący to na opak właśnie że najpierw ono by się rodziło. Tak mi się wydaje ale nie zglebialam tematu bo mnie nie dotyczyl

Do góry