reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mi przepływy sprawdza na każdej wizycie.

Emenems gratki córki. Ją w pierwszej ciąży czulam dziewczynkę a wyszedł chłopak. Teraz zaś czuje chłopaka i chłopak ma być.

Ją mam pecha do ciąży bo pierwszą w tym samym czasie co od kim i teraz zaś. A ona wiecznie tak śmiesznie się ubiera w ciąży. Mnie by było wstyd tak wysc z domu.

Ja USG w czwartek

reklama
Emenems gratuluje dziewczynki !;) co do lozyska mam to samo, ale gin powiedzial, ze to moze sie jeszcze podniesc i taka mam nadzieje ;)
Ja od poczatku jestem prawie pewna ze bedzie chlopak, no i ostatnio cos dyndalo miedzy nozkami, ale nie ma pewnosci czy to nie pepowina ;)

A ja sie dzisiaj nastalam w kolejkach w sklepie, nanosilam zakupow i pozniej tez nie odpoczywalam i mam. Poszlam z mloda do parku i az mi jej zal bylo bo zaraz wracalysmy, bo mnie cos zaczelo bolej przy pachwinie po lewej, taki kujacy bol.

Emenems gratuluje dziewczynki !;) co do lozyska mam to samo, ale gin powiedzial, ze to moze sie jeszcze podniesc i taka mam nadzieje ;)
Ja od poczatku jestem prawie pewna ze bedzie chlopak, no i ostatnio cos dyndalo miedzy nozkami, ale nie ma pewnosci czy to nie pepowina ;)

Ja dokładnie tak samo - tyle ze jak sie pytałam o to czy na cos mam uwazac mowila ze nie specjalnie ze moze sie krwawienie zdarzyć - ja nic nie miałam takiego. Mam tez nadzieje ze sie podniesie - trzeba czekac, a to oznacza cesarkę jak w 32 bedzie dslej obniżone ?

reklama
Emenems wydaje mi się że jak łożysko będzie cały czas przodujące to cesarską bedzie. Bo najpierw rodzisz dziecko potem łożysko a z przodujący to na opak właśnie że najpierw ono by się rodziło. Tak mi się wydaje ale nie zglebialam tematu bo mnie nie dotyczyl

Do góry