Ja wrzucisz na ruszt cos slodkiego, owoc, generalnie weglowodany proste to poloz sie, wycisz i moze mala buba Ci podziekuje za szmakostke. Ja tak wlasnie zauwazylam, ze skrajna ekscytacja nastepuje jak cos weglowodanowego wleciNo moja koleżanka ok. W 22 poczuła i to delikatnie więc różnie to bywa Ale ja już bym chciała a u mnie to 17 t i 1 dz czyli 17 skończonych a jestem w 18 teraz tak to się raczej liczy tak moja ginekolog liczy
reklama
Juti777
Fanka BB :)
No ja czuję delikatne ruchy. Ale od pewnego czasu ciągle tak samo. W ogóle nie zwiększa się ich intensywność. Mie są ani częstsze ani silniejsze. To normalne? Bo zaczynam się zastanawiać cxy wszystko ok.
U mnie łożysko jest na przedniej ścianie, więc niestety jest amortyzacja... :-(
A tak bardzo bym chciała już czuć wyraźnie i pod ręką. I żeby mąż też mógł poczuć. Ehhh... no i jakoś to moje dzieciątko leniwe trochę. Ale i ja i mąż podobno byliśmy spokojni w brzuchach mam, więc może to rodzinne. ;-)
A tak bardzo bym chciała już czuć wyraźnie i pod ręką. I żeby mąż też mógł poczuć. Ehhh... no i jakoś to moje dzieciątko leniwe trochę. Ale i ja i mąż podobno byliśmy spokojni w brzuchach mam, więc może to rodzinne. ;-)
Bubcia501
Ja wrzucisz na ruszt cos slodkiego, owoc, generalnie weglowodany proste to poloz sie, wycisz i moze mala buba Ci podziekuje za szmakostke. Ja tak wlasnie zauwazylam, ze skrajna ekscytacja nastepuje jak cos weglowodanowego wleci
Ok spróbuję z owocami bo słodyczy nie jem bo nie dam rady to może trochę poszaleje
Bubcia501
No ja czuję delikatne ruchy. Ale od pewnego czasu ciągle tak samo. W ogóle nie zwiększa się ich intensywność. Mie są ani częstsze ani silniejsze. To normalne? Bo zaczynam się zastanawiać cxy wszystko ok.
Jak czujesz tzn. Ze na pewno wszystko ok, moja koleżanka tylko raz czuła kopnięcie a tak cała ciaze tylko lekkie ruchy a ma super aktywna, zdrowa córeczkę
Sierpniowa
Juti spokojnie, wszystko ok. W pierwszej ciąży zaczęłam cokolwiek czuć w 20 tygodniu i to bardzo delikatnie. Niektóre jeszcze później czują. Ja teraz mam szczęście, bo czuje już od 2 tygodni :-)
Ja dalej męczę się z upałami i z dzieciuchem:-) Dzisiaj rano przechodził sam siebie. Też źle znosi upały. Za tydzień mam wizytę u ginekologa, a pewnie za dwa usg:-):-) Jaram się.
Aaaa i witam nowe koleżanki. Rzadko zaglądam teraz, ale widzę jakieś nowe nicki :-)
Ja dalej męczę się z upałami i z dzieciuchem:-) Dzisiaj rano przechodził sam siebie. Też źle znosi upały. Za tydzień mam wizytę u ginekologa, a pewnie za dwa usg:-):-) Jaram się.
Aaaa i witam nowe koleżanki. Rzadko zaglądam teraz, ale widzę jakieś nowe nicki :-)
Innabajka
No i widzicie, Matka Natur sama wszystko ustawi
tez sie tak ekscytujecie przy kazdym ruchu i kopniaczku malucha? Bo dla mnie to ostatnio najlepsza rozrywka)))
Ja sie nie ekscytuje :-) modle sie zeby w nocy dala spac bo kopie jak szalona
aktina
juti ja też się martwiam bo szybki poczułam a potem nic albo bardzo słabo i długo tak samo ... ale to normalne teraz od jakiegoś czasu mocniej czuje tez nie jakoś super mocno ale pod ręką Już czuję całkiem fajnie. mąż jeszcze nie miał okazji ale to dlatego że mało się widujemy ostatnio heh..
Joa.Le
Ok spróbuję z owocami bo słodyczy nie jem bo nie dam rady to może trochę poszaleje
Spokojnie. Ja tez jeszcze nic nie czuje. Przyjdzie na nas czas. Przynajmniej tak sobie powtarzam
reklama