reklama
Bubcia501
Fanka BB :)
No i widzicie, Matka Natur sama wszystko ustawi
tez sie tak ekscytujecie przy kazdym ruchu i kopniaczku malucha? Bo dla mnie to ostatnio najlepsza rozrywka)))
Zazdroszczę, u mnie dzidziuś nie chce się ruszać albo ja jeszcze po prostu nie czuje, chciałabym też tak
No i widzicie, Matka Natur sama wszystko ustawi
tez sie tak ekscytujecie przy kazdym ruchu i kopniaczku malucha? Bo dla mnie to ostatnio najlepsza rozrywka)))
Hahaha dokaldnie tak jak mowisz
paulinas8- dla mnie też. Zawsze jak na wznak się położę, to daje o sobie znać Fajne to uczucie, od razu wyraźnie czułam, bo wcześniej to chyba jelita były, a teraz jestem pewna, ze Maluszek
Joa.Le- ponoć na początku roku Więc w styczniu
Joa.Le- ponoć na początku roku Więc w styczniu
Ja dopiero czuje od soboty, jestem pewna, ze u Ciebie lada chwila zaczna sie pląsyZazdroszczę, u mnie dzidziuś nie chce się ruszać albo ja jeszcze po prostu nie czuje, chciałabym też tak
Bubcia501
Właśnie byłam w aptece i kupowałam witaminy i wchodze i mówię femibion ale poziom 2 a pani tak na mnie patrzy a to już ustalone z lekarzem tak? A ja mówię ze tak ona przynosi te witaminy i tak mówi Ale to dopiero od 13 tygodnia a ja się śmieje Ale ja już 18 haha a ona tak patrzy na mój brzuch naprawdę? Taki malutki haha
Bubcia501
Ja dopiero czuje od soboty, jestem pewna, ze u Ciebie lada chwila zaczna sie pląsy
Super by było bo ja już w 18 tyg. A ty w którym?
Dokladnie 17 tydzien i 5 dzien, czyli tez 18 ( nie wiem co zrobic zeby ten suwaczek mi sie wyswietlal). Swoja droga, nadal dla mnie to zagadka czy liczy sie tydzien skonczony, czyli u mnie bylby 17, czy ten juz lecacy czyli 18. Lekarze chyba biora skonczonySuper by było bo ja już w 18 tyg. A ty w którym?
moja lekarka mi powiedziala, ze duzo zalezy od umiejscowienia lozyska, jak na przedniej scianie to czesto amortyzuje, druga rzecz to fakt, ze w pierwszej ciazy moze to byc pozniej no i jeszcze jedno, ze nawet do 22-23 tygodnia czasem kaza maluchy czekac na kopniaczki
reklama
Bubcia501
Dokladnie 17 tydzien i 5 dzien, czyli tez 18 ( nie wiem co zrobic zeby ten suwaczek mi sie wyswietlal). Swoja droga, nadal dla mnie to zagadka czy liczy sie tydzien skonczony, czyli u mnie bylby 17, czy ten juz lecacy czyli 18. Lekarze chyba biora skonczony
moja lekarka mi powiedziala, ze duzo zalezy od umiejscowienia lozyska, jak na przedniej scianie to czesto amortyzuje, druga rzecz to fakt, ze w pierwszej ciazy moze to byc pozniej no i jeszcze jedno, ze nawet do 22-23 tygodnia czasem kaza maluchy czekac na kopniaczki
No moja koleżanka ok. W 22 poczuła i to delikatnie więc różnie to bywa Ale ja już bym chciała a u mnie to 17 t i 1 dz czyli 17 skończonych a jestem w 18 teraz tak to się raczej liczy tak moja ginekolog liczy