reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Tez dostawalilismy zwykle łóżeczko do naszego, zdejmując jeden bok szczebelkow:)

Emenems, na ktora jutro?:)

Juz zaraz piątek, weekend szybko minie a potem nasze poniedziałkowe wizyty Aktina, Mysiaka, Paulina!!!:D

Moja zostala przelozona na wtorek o 14.15 :(

Zapomnialam dodac ze narzeczony jednak pojdzie, zalatwil w pracy ze wyjdzie wczesniej i odrobi kiedy indziej

Ostatnia edycja:
Ja przy zajściu 53.7 174cm dzis 58.3 i to przy mega pilnowaniu sie z dieta ... Tak to chyba jest organizm i tak ci nadrabia :)
Mi lekarka powiedziala, ze organizm nadgonil i zrobil zapas jakby co;) i tego emenems sie trzymajmy;). Pocieszam sie, ze od 20 lipca waga caly czas ta sama czyli 59-59,5 wiec moze hardcoru nie bedzie;)

mysiaka- to we wtorek idziesz ze mną :) Ja na 11.25 :)

Masakra, na obiad jedliśmy ziemniaki z jajkiem sadzonym i kupiłam do tego zsiadłe mleko (ciążowe zachcianki), ale nie jak zawsze w Biedronie, gdzie mają pyszne to mleko, tylko w innym sklepie i mnie i meża męczy i mdli teraz. W ogóle w składzie miało mleko w proszku, to jak ono zsiadłe mogło być? Bleee

Młoda nadal śpi (od 13), więc wstawiłam pranie i zrobiłam foty zakupów lumpkowych.
Spodnie ciążowe (3 zł) kupiłam z myślą o skróceniu, bo nie lubię takich szerokich, a krótkich nie mam za bardzo
Kombinezonik (2,5 zł) jak nówka, dość cienki, ale na nasze "zimy" może wystarczy, poza tym w wózku i tak śpiworek będzie
Śpiworek do łóżeczka (2,5 zł), na 6-12 mies, ale muszę jeszcze taki mniejszy wyczaić gdzieś
I rzeczy dla Polki (jakieś 2,5 zł za całość) DSC06908.jpgDSC06912.jpgDSC06910.jpgDSC06911.jpg

Załączniki

• DSC06908.jpg
    DSC06908.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC06912.jpg
    DSC06912.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC06910.jpg
    DSC06910.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC06911.jpg
    DSC06911.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 65
Simka to Ty zdasz pierwsza relacje :) tez mam ochote na jajka a nie moge bo odrazu brzuch boli :(

Ja dzis po kuzynkach dostalam dwie pary spodni ciazowych. Na zime jak znalazl.
Superowy kombinezonik taki misiowy :)

mysiaka- to we wtorek idziesz ze mną :) Ja na 11.25 :)

Masakra, na obiad jedliśmy ziemniaki z jajkiem sadzonym i kupiłam do tego zsiadłe mleko (ciążowe zachcianki), ale nie jak zawsze w Biedronie, gdzie mają pyszne to mleko, tylko w innym sklepie i mnie i meża męczy i mdli teraz. W ogóle w składzie miało mleko w proszku, to jak ono zsiadłe mogło być? Bleee

Młoda nadal śpi (od 13), więc wstawiłam pranie i zrobiłam foty zakupów lumpkowych.
Spodnie ciążowe (3 zł) kupiłam z myślą o skróceniu, bo nie lubię takich szerokich, a krótkich nie mam za bardzo
Kombinezonik (2,5 zł) jak nówka, dość cienki, ale na nasze "zimy" może wystarczy, poza tym w wózku i tak śpiworek będzie
Śpiworek do łóżeczka (2,5 zł), na 6-12 mies, ale muszę jeszcze taki mniejszy wyczaić gdzieś
I rzeczy dla Polki (jakieś 2,5 zł za całość)Zobacz załącznik 705389Zobacz załącznik 705390Zobacz załącznik 705391Zobacz załącznik 705392

Super rzeczy, ten kombinezonik ekstra taki misiaczek :)

Ja od 13 tc w 6 tygodni utylam pol kilo wied tez spoko na poczatku był tylko boooom

No ale to dlatego że wy bardzo chude bylyscie wcześniej to musicie teraz sobie zapas na czas karmienia zrobić :) u mnie zapas od początku był i dlatego ja od początku tylko 1kg bo u mnie tluszczyk już wcześniej odlozony był :)

reklama
No ale to dlatego że wy bardzo chude bylyscie wcześniej to musicie teraz sobie zapas na czas karmienia zrobić :) u mnie zapas od początku był i dlatego ja od początku tylko 1kg bo u mnie tluszczyk już wcześniej odlozony był :)
No i widzicie, Matka Natur sama wszystko ustawi;)
tez sie tak ekscytujecie przy kazdym ruchu i kopniaczku malucha? Bo dla mnie to ostatnio najlepsza rozrywka:))))

Do góry