reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Co do samoopalacza to efekt bardzo delikatny, ja to jestem przyzwyczajona do St Moriz-a wiec po balsamie w sumie nie widze roznicy, mysle ze jest dla osob poczatkujacych :p

Innabajka- a to jakiś specjalny balsam dla kobiet w ciąży czy normalny tylko delikatniejszy? Też by mi się coś przydało bo ja blada jak ściana?

Dziecko mi z chrypka w stało. A dopiero co wczoraj od pediatry wrocilismy. Mowilam wam że ide na drugi bilans i słuchała go i nic nie słyszała. Ciekawe czy mu przejdzie. Moje drugie dziecko z kolei zaczęło się ruszać wyczuwalanie w 15tc potem na ponad dwa tygodnie zamilklo żeby teraz zaś dawać o sobie znać. Najbardziej jak na plecach leże.

U mnie drzewa tna pod oknem :(

Moje małe daje znać o sobie od środka 17 tyg ale to 2 ciąża, więc trochę szybciej. Oli w 20 tyg się odezwał.

Boże już od rana gorąc :(4

U nas w niedziele popadalo z 20 minut :) potem znowu było gorąco ale wieczór fajny był :) chłodny taki i wczoraj rano tez ale do 11 jakoś tylko potem znowu gorąco i dziś tez juz od rana grzeje :(

reklama
Hej kobitki :) mam pytanko z zupelnie innej beczki.. mam w poniedzialek rocznice z narzeczonym i on mowi ze ma dla mnie prezencik-a ja oczywiscie nic nie mam.. :p podrzucicie mi jakies pomysly? :(

Do góry