reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hey hey. Widzę ,ze zakupy udane :)

Bubcia jestes z UK ?
Widzę ,że zakupy z Primarku ;)

Paulettah śliczne. Moje maluchy obecnie rzeczy z Kubusia juz nie chcą. No cóż takie etapy :)

Mysiaka92 ale jak przełożył ? Moze powiedz ze Tobie dany termin nie pasuje?

Marzenka88 widzisz a tak sie bałaś. Super bo samemu to jednak fajnie sie mieszka :)

To owłosienie na brzuchu to norma. Ja mam meszek tyle ,że jasny.

A ja zakupiłam pieluchy tetrowe tu zwane muślinowe i tez zadowolona jestem :)
Jeszcze ręczniki do kapieli i moge byc spokojna :)

No i chyba znalazłam wózek :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1439233004.682901.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439233004.682901.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439233004.682901.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Teteowa przewiewna moja nielubi flanelowychm ale dobrze ze mialam 3 bo wyszlo cos nietak z bioderkami i wsadzalam malej miedzy nogi bo sa sztywniejsze.

Aktina kompletny i ten konkretny kolor ok 600-650£.

Tu generalnie króluje Bugaboo ,ale mnie to siedzisko w spacerowce nie przekonuje. No i trudny dostęp do kosza...
Jeszcze iCandy wizualnie mi sie podobają niestety są cięższe.

Paulettah tetra lepiej wchłania ,a flanela taka miękka i lekko włochata :)
Przynajmniej ja tak pamietam pidżamy flanelowe :)

marcepanek - to w takim razie podobnie cenowo, kurcze im dłuzej oglądam wózki tym mniej mi sie mój wybrany x lander podoba :p powinnam go kupić, postawic w piewnicy i nie ogladac juz :D

Hey hey. Widzę ,ze zakupy udane :)

Bubcia jestes z UK ?
Widzę ,że zakupy z Primarku ;)

Paulettah śliczne. Moje maluchy obecnie rzeczy z Kubusia juz nie chcą. No cóż takie etapy :)

Mysiaka92 ale jak przełożył ? Moze powiedz ze Tobie dany termin nie pasuje?

Marzenka88 widzisz a tak sie bałaś. Super bo samemu to jednak fajnie sie mieszka :)

To owłosienie na brzuchu to norma. Ja mam meszek tyle ,że jasny.

A ja zakupiłam pieluchy tetrowe tu zwane muślinowe i tez zadowolona jestem :)
Jeszcze ręczniki do kapieli i moge byc spokojna :)

No i chyba znalazłam wózek :)

Zobacz załącznik 705005

Zadzwonili do mnie ze lekarzowi cos wyskoczylo i dzien pozniej mam przyjsc na 14.15 a narzeczony do 14.00 pracuje i nie zdarzy nawet helikopterem :p ale probuje cos w pracy zalatwic zeby szybciej wyjsc a pozniej odrobic.. pytalam o pozniejsza godz a oni do mnie ze lekarz przychodzi godzine szybciej specjalnie

Paulina- ale fura :)

Vivienne- gratuluję córeczki :)

Ajjj zazdroszczę, ze już wiecie. Ja mojego gina zmuszę by mi usg zrobił teraz jak nie będzie chciał :p

Ja pod pępkiem gole co jakis czas, bo i tak mi wygolili dosyć sporo podczas pierwszej cesarki, więc teraz czasem odrastają takie brzydkie

Marzenka- gratuluję mieszkanka. Śliczny brzuszek

Bubcia- brzuszek śliczny i rzeczy dla Maluszka też

żabila- ja też nadal używam. Sama kupiłam moze z jeden ręcznik, a od szwagierki dostałam cztery: dwa mniejsze i dwa metr na metr właśnie, i te są świetne. Do dzisiaj Młodą obwijam :)

Marzenka- też oglądałam ten wózek, świetny, ale cena w Polsce powala. A jak u Was?

mysiaka- szkoda, ale moze lekarzowi coś wypadło

Marcepanek, ja tez marze o Igo ale cena mnie powala wiec chyba kupimy uzywany Evo :)

Ja dzisiaj mam test balsamu brazujacego, zobaczymy jak jutro bede wygladac ^^

Załączniki

• 1439236910218.jpg
    1439236910218.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry