reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Cześć kobietki:-)
Mnie upał tak dobija, że nawet forum nie chce mi się otwierać. Ogólnie jedno dziecko-przylepa- ciągle na rękach, na kolanach, przy nodze, pod nogami itd. Drugie dziecko w brzuszku- już coraz częściej daje o sobie znać. Trochę mnie to przytłacza, ale daje radę. Jeszcze na dokładkę mąż mnie z rana wkurzył, więc ten tego...
Brzuch boli mnie coraz częściej. Mama twierdzi, że od dźwigania Wojtka. Bardzo możliwe, ale no niestety, czasem trzeba i koniec. Poza tym wszystko u mnie ok. Mam nadzieję, że u Was też. Biorę się za czytanie. Pozdrawiam;-)

reklama
mysiaka chyba najlepszy prezent dla faceta to seksowna bielizna dla siebie hehehe

sierpniowa mój mnie wkurzył wieczorem hehe a rano juz się podlizywal :) a co do Wojtusia to tak jak piszesz trzeba i nie ma zmiłuj :) ja z moja 4 latka spokój mam już totalny :) nie noszę jej w ogóle, bo wie ze dzidzia jeszcze Siostrzenice mamy to bawią się cały dzień i mało ja w sumie widuje :)

Sierpniowa niedtety tak jest na prwno - miałam bóle brzucha o za duzo dźwigalam w pracy i przestałam ( chociaz to denerwujące ciagle prosic o kazda *******e) i jest lepeiej

Innabajka- a to jakiś specjalny balsam dla kobiet w ciąży czy normalny tylko delikatniejszy? Też by mi się coś przydało bo ja blada jak ściana?

To nornalny balsam Palmersa, nic specjalnego dla brzuchatych :) ale szczerze wole st moriz ro tego trzeba kupic rekawice ale efekt od razu i braz nie zoltawy odcien.

Upal upal, ja wlasnie jade na zakupy bo dorwalam sweter z ogloszenia za dycha na jesien :) opalam nozki

Mysiaka tak jak pisze Atkina bielizna a moze kup mu coś dla synka coś co będzie mógł z nim robić (chociaż nie wiem co można z takim maluchem) moze jakieś nosidełko dla taty albo koszulkę?

Mysiaka a moze cos zwiazanego z jego pasjami? Ja bym nie chciala zeby maz mi na rocznice kupowal cos dla dziecka, no chyba ze wozek za 3 tys hahahha :D

witam:-) jestem w 18 tygodniu , do 9 tygodnia ciąży mieliśmy mieć bliźnięta lecz jedno było słabsze i obumarło :( . Przeżyliśmy załamkę ale cieszymy się że ten silniejszy Maluch nam został i jest z nami. Zostały nam zdjęcia z usg jak jeszcze było ich dwójka. Ogólnie wszystko w porządku rośniemy i czujemy się dobrze tylko te koszmarne upały dają się we znaki :)

reklama
Do góry