reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Paulettah wydaje mi sie ze mam to samo raczej i to głownie od siedzenia w pracy dzis staram sie roic przerwy i sie przechadzać
Zobaczymy - troche ciągnie w dole ale chyba musi ...
Czasami jakos tak dziwinie ni to skurcz ni to cos podejrzewam ze dziecko sie odzywa ale nie wiem bo kurde skad mam widzieć ...

Super ze chłopaki w porzadku !!

reklama
Paulettah wydaje mi sie ze mam to samo raczej i to głownie od siedzenia w pracy dzis staram sie roic przerwy i sie przechadzać
Zobaczymy - troche ciągnie w dole ale chyba musi ...
Czasami jakos tak dziwinie ni to skurcz ni to cos podejrzewam ze dziecko sie odzywa ale nie wiem bo kurde skad mam widzieć ...

Super ze chłopaki w porzadku !!

No mam tak samo wiec to na pewno to spokojnie na pewno położna powie ze oki :) ja tylko puls zabójczy 109 :/

Ale skrobiecie od rana. Ja nockę znów miałam pod znakiem gorączki u Młodej i to 40 st. Teraz (odpukać) jest dobrze, więc mam nadzieję leki zaczynają działać. Sorry że tak smęcę, ale u nas to nowość, bo tak Młoda była chora tylko raz, a gorączkę miała jeden wieczór, a nie trzy dni.

Paulina- no to super :), nie denerwuj sie niepotrzebnie

Joa- to ja planuję znów te 8-9 miesięcy, a pokarmy stałe wprowadzać jak najpóźniej się da, nie spieszyć się jak poprzednio ;)

iwix- nie wiem, chyba zostało ze starych monitorów :) Ja pewnie więcej siedzę w ciągu dnia, zresztą fale to teraz mamy wszędzie, od smartfonów, wifi, itp. uniknąć się nie da
Ja czasem leze z lapkiem to kładę na uda i na poduszkę. Ale w końcu jakiś stoliczek musze kupić.

Godzinny spacer z psem zaliczony, podłogi wymyte, łazienka wypucowana, babeczki z gruszka upieczone (niestety musza iść do kosza, bo skończyło się masło i dałam olej i smakują okropnie). Padam na pysk! ale goście mogą przyjeżdzać :)

Emenems ja bym poszła na łatwiznę:)

Joa matko, to jakiś robot z Ciebie!!!
Ja zdycham i roztapiam się w domu. Nie myślę kompletnie, więc do pracy nic nie zrobiłam prawie. W weekend muszę nadrobić. Ale przy dzisiejszym upale nie daje rady.
W domu nawet palcem nie jestem w stanie kiwnąć bo samo oddychanie powoduje, że spływam potem...;-)

hello
paula super ze wszystko dobrze z maleństwami
ja dziś byłam w sklepie po chlebek,poukładałam w szafach i wyczyściłam akwarium,zupka ugotowana i teraz będę lezakowac bo niemam siły na nic a u nas na słoncu pokazuje 42stopnie:szok:
co do do brzycha to ja czuje takie napinanie w podbrzuszu ale ponoc to powiekszajaca się macica,jak czasami za szybko wstane to boli mnie strasznie z boku jakby skurcz
co do KP ja karmiłam 10miesiecy i w zupełności to wystarczy,drugie chciałabym tak samo:-)i wygoda super bo cycka się wywali i już a nie wstawac grzac wode,robic to te butelki czyscic to nie dla mnie i przerazałoby mnie gdzies jechać i zabierać te butle,mleko,wode w termosie omg masakra!no ale każdy zrobi jak mu będzie lepiej jeden chce tak a drugi inaczej
Wczoraj byłam małemu kupic przybory szkolne do przedszkola i zobaczyłam te body i od razu kupiłam:-) 18 wiyta to pojde na łowy do lumpka
CAM01902.jpg

Załączniki

• CAM01902.jpg
    CAM01902.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 67
Dziewczyny ja nie wiem jak w dacie radę w takie upały coś piec albo wszystko pucowac, ja dzisiaj plyne a w pracy do 17.30
A wczoraj pochwalilam się teściowej ze super się czuje, mam dużo siły i w ogóle mdłości to dzisiaj w pracy ledwo dobiekla do kibelka i tak to u mnie zawsze jest jak powiem że jest dobrze to za chwile jest zle, ah ten dzidziuś daje mi o sobie znać :)

reklama
Do góry