Sierpniowa
Fanka BB :)
Hej,
dołączę do tematu KP. Może uznacie mnie za wyrodną matkę, ale ja planuję najpóźniej w czerwcu odstawiać już karminienie piersią. A to dlatego, że zaczynają się wtedy wakacje i będę chciała mieć swoje ciało dla siebie Zobaczymy jak to wyjdzie ale myślę, że tyle wystarczy. Pamiętajcie, że tak się fajnie składa, że akurat jak maleństwa będą miały pół roku będziemy się cieszyć młodymi warzywkami i z przyjemnością będzie można je nimi karmić.
Nie, nie uznamy. Przynajmniej ja nie. Miałam przeboje z karmieniem, ogólnie nie wyszło. Na kilku forach doszło do spięć z paroma mamusiami- fanatyczkami kp. Teraz nic nie planuje. Jak wyjdzie z karmieniem, to będę karmić. Nie wiem ile, to ponoć zawsze przeciąga się w czasie. Ja nie wyjdzie, to płakać i przeżywać już nie będę. Wychowuje dziecko na mm i niczego mu nie brakuje. Jest okazem zdrowia i ma się dobrze. Ja i moje cycki też.
Wczoraj o 18:00 pojechaliśmy nad jeziorko do znajomych. Moje dziecko kocha wodę. Od razu szedł przed siebie, a gdy już ledwo dotykał dna to podkulał nogi i zaczynał machać jak do pływania. Z pomocą moją lub męża nasze dziecko sobie popływało. Dumna jestem.