reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

emenems powodzenia w pracy :) u mojego szefa 10 odmian wczoraj z nim gadałam mówi ze mize lepiej mnie nie męczyć żeby już sobie w domu odpoczywała. . w sumie dla mnie mize być :) zobaczymy co będzie po urlopie :)

paulettah jedz jedz ja na cie to uspokoić :) zawsze można cis nasciemniac bo na pewno wszystko jest dobrze !!

reklama
emenems powodzenia w pracy :) u mojego szefa 10 odmian wczoraj z nim gadałam mówi ze mize lepiej mnie nie męczyć żeby już sobie w domu odpoczywała. . w sumie dla mnie mize być :) zobaczymy co będzie po urlopie :)

paulettah jedz jedz ja na cie to uspokoić :) zawsze można cis nasciemniac bo na pewno wszystko jest dobrze !!

Tylko co mam powiedzieć na tej izbie przyjec? Nigdy nie jechałam, no moze raz jak miałam zapalenie oka ale to miałam objawy a turaj objawów nie ma nie powiem po prostu ze sie denerwuje :/

że brzuch twardnienie i boli i ze się denerwujesz i boisz i byś chciała chociaż na minutke tętno sprawdzić .. zależy na logo się trafi w sumie ..

Ja bylam chyba w 4 tyg jak jechalam na pogotowie.. lekarz mnie zrabal ze z bolem brzucha to moge isc se na chirurgie nawet . A potem okazalo sie ze to torbiel wielka i juz byl mily.. a to wszystko na Zaspie wiec napewno rodzic nie pojde tam

Paulettah na Polną podjedz i powiedz ze czujesz bóle brzucha, twardnienie, przy tez co się zdarza, sprawdź sobie ciśnienie i puls wcześniej, tez możesz powiedzieć ze masz dziś wyższe, na pewno sprawdza bo nadciśnienie w ciąży bardzo niebezpieczne... Ja byłam tam na IP po 30 tc ze nie czuję dziecka, tak się zestresowalam ze choć miałam nadciśnienie ciążowe to tego dnia skończyło jeszcze bardziej... Sprawdzili na usg ze wszystko ok ale lekarz doczepil się do dysproporcji między brzuchem a głową i zostawili mnie na obserwacje, 3 dni, monitoring KTG i wszystko było ok na szczęście, zawsze warto podjechać i sprawdzić.

Paulettah na Polną podjedz i powiedz ze czujesz bóle brzucha, twardnienie, przy tez co się zdarza, sprawdź sobie ciśnienie i puls wcześniej, tez możesz powiedzieć ze masz dziś wyższe, na pewno sprawdza bo nadciśnienie w ciąży bardzo niebezpieczne... Ja byłam tam na IP po 30 tc ze nie czuję dziecka, tak się zestresowalam ze choć miałam nadciśnienie ciążowe to tego dnia skończyło jeszcze bardziej... Sprawdzili na usg ze wszystko ok ale lekarz doczepil się do dysproporcji między brzuchem a głową i zostawili mnie na obserwacje, 3 dni, monitoring KTG i wszystko było ok na szczęście, zawsze warto podjechać i sprawdzić.

Dzięki :* na polna niesterylizowane nie podjada bo jestem w drodze do mamy i tam pojadę do szpitala razem z nią ale faktycznie masz racje sprawdzę najpierw ciśnienie i tętno w domu bo mama ma aparat.

Niesterylizowane..? Albo nie ogarnęłam albo jakaś autokorekta ;) A do którego jedziesz? Tak czy inaczej powinni sprawdzić bo to kurcze, co by nie mówić prawie połowa ciąży. A jakie masz ciśnienie na wizytach, w normie? Dziś ze stresu może być więcej to jak coś tez nie martw się na zapas ale może ułatwić rozmowe na ip

reklama
Niesterylizowane..? Albo nie ogarnęłam albo jakaś autokorekta ;) A do którego jedziesz? Tak czy inaczej powinni sprawdzić bo to kurcze, co by nie mówić prawie połowa ciąży. A jakie masz ciśnienie na wizytach, w normie? Dziś ze stresu może być więcej to jak coś tez nie martw się na zapas ale może ułatwić rozmowe na ip

Hahah mysle ze miało byc niestety nie podjade :)

Dawaj Nac paulettah

Do góry