Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
A ja czytam "niesterylizowane nie podjadą" i nie kumam o co cho, faktycznie może miało być niestety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niesterylizowane..? Albo nie ogarnęłam albo jakaś autokorekta A do którego jedziesz? Tak czy inaczej powinni sprawdzić bo to kurcze, co by nie mówić prawie połowa ciąży. A jakie masz ciśnienie na wizytach, w normie? Dziś ze stresu może być więcej to jak coś tez nie martw się na zapas ale może ułatwić rozmowe na ip
Zapomniałam dodać, że u mnie ruchów cały czas brak A wizyta u gina dopiero 19 sierpnia Połówkowe 04.09
A i dawajcie znać po konsultacjach koniecznie!!! Trzymam kciuki i wysyłam pozytywne fluidy!!! :-)