*martusia*
Fanka BB :)
Matusia ja o tum mleku napisałam. Ale to nie moja wiedza tylko ostatnio coś takiego wyczytałam. Szczerze mówiąc jeszcze nie orientowalam się w tym temacie. Bo za wcześnie. Pewnie będę chciała pogadać z jakimś doradcą laktacyjnym to wtedy się dowiem jaka prawda. :-)
wiec najpier sie dowiedz ale nie powielaj bzdur ktos sklonny uwierzyc i dopiero bedzie...
Martusia a ile karmilas synka? Ja wg tutejszych "norm" jestem nienormalna i zboczona po byku
Wszystkim niezorientowanym a chcącym się zorientować w temacie KP polecam przygodę z blogiem hafija.Pl od siebie dodam że przez cały czas KP z moich cyckow nie trysnela woda
Juti doradca laktacyjny jak co dobry pomysł, choć nieraz wystarczy promotor KP, hafija jest naprawdę w temacie albo dziewczyny z kwartalnika laktacyjnego mają zawsze dobre rady i namiary bo o źli doradcy niestety też funkcjonują
Kasia bardzo krotko bo bylam mloda i glupia i sie posluchalam 'placze bo glodny a Ty cycki puste masz'. w 3 mż malego juz bylo po sprawie...
Straszne udupienie przy dziecku to kp
nieprawda. da sie wszystko, tylko trzeba to madrze zorganizowac, ale z tego co pamietam Ciebie brzydzi KP wiec butelka i po problemie