reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Emenems:
Substancje czynne: jony magnezu (w postaci dwuwodnego mleczanu magnezu) 48 mg Mg+. U mnie to samo, jak leżę, siedzę jest ok. Stojac jest bardzo napięty, nawet K. potwierdzil,zazwyczaj wszystko zlewa i uważa, ze wyolbrzymiam, kazalam mu wrócić z pracy, zeby pomógł mi z Młodym,-bo normalnie siedzi tam po 16 h /7 dni w tyg:/ I głownie stad ten cały stres a dzisiaj juz naprawdę nie daje rady...

Juti, dzieki!

Limonka trxymaj sie zalecanej dawki na opakowaniu - moj tez powiedział ze bardziej napiety ... Nie wiem jak sie odstresować - to wiesz o cos chodzi nie? Siedzisz ok wstajesz to kamien wisi

Mycha a bedziesz w nim rodzic? bo mi ciotka truje ucho zebym sie przeniosla do szpitala z prowadzeniem ciazy bo ma tam dobrego lekarza i sprzet a ja szczerze mowiac nie mam ochoty - za duzo zachodu.
Nie pamietam ktora z Was napisala ze mleko mamy jest po ktoryms miesiacu nic nie warte - nawet nie wie jak bardzo sie myli.

Odnosnie dyskusji KP - jej cycki jej sprawa.

ja tam zamierzam karmic tyle ile bedzie mi dane, zycie to zweryfikuje pewnie ale nie poddam sie.

juz mi sie odechcialo tego wesela, wiec chyba zostaniemy z mlodym w domu a M niech se jedzie, to w koncu jego znajomi nie moi.

Limonka trxymaj sie zalecanej dawki na opakowaniu - moj tez powiedział ze bardziej napiety ... Nie wiem jak sie odstresować - to wiesz o cos chodzi nie? Siedzisz ok wstajesz to kamien wisi

Az sie boje wstać, miałam tez pare dosc intensywnych skurczy dzisiaj:/ pamietam, ze w pierwszej ciazy tez twardnial mi dosc mocno brzuch, ale nie pamietam okoliczności, czy od zmęczenia, zdenerwowania...

reklama
Do góry