reklama
Ej koniecznie dzis TVN style 21.45- ciężarna corka ciężarna matka hahahaha
Matka po 40 w 8 ciazy i corka w pierwszej 17 lat
Musze obejrzeć hahahaha
A jest gdzieś streem online? Bo ja mam TV tylko w salonie a tak to będę miała powód żeby zostawić teściów z m i pójść do sypialni sasasasasa
W ogóle musze sie wyżalić bo mnie szlag trafia. Mówiłam wam ze przyjeżdzają teściowie do nas. Gadali ze ma przyjechać moja mama z bratem żeby ogarnąć trochę pokój dziecięcy meble podkręcać bo kupiłam w ikea. Mama z bratem przyjechali wczoraj skręcili szafę z m zawiesili siatkę na balkon dla kotów mama pomogła posprzątać a ci mieli wyjechać wcześnie rano żeby być na 10/11 bo mama o 16 do domu bo ma 50km a jutro do pracy jedzie. Wiec sobie wyobraźcie dzisiaj ze ja do nich dzwonię o 9 jak droga a oni ze wieje i oni miedzy 12/13 wyjada jak sie rozpogodzi a maja 330km! Wiec **** mnie strzelił bo to jest brak szacunku dla nas dla mamy tak sie nie robi zwłaszcza ze o 7 rano jutro chcą wyjechać do teściowej rodziców wiec co to ***** hotel jest???!!! Wkurwilam sie i wymyśliłam z mama ze pojadę ja zawieźć do domu i przyjadę sobie na 21 i mam ich w dupie posiedzę pół godziny i pójdę spać a jutro jak wstanę to już ich nie będzie. I co wy na to?
[aQUOTE=Paulettah;11800600]W ogóle musze sie wyżalić bo mnie szlag trafia. Mówiłam wam ze przyjeżdzają teściowie do nas. Gadali ze ma przyjechać moja mama z bratem żeby ogarnąć trochę pokój dziecięcy meble podkręcać bo kupiłam w ikea. Mama z bratem przyjechali wczoraj skręcili szafę z m zawiesili siatkę na balkon dla kotów mama pomogła posprzątać a ci mieli wyjechać wcześnie rano żeby być na 10/11 bo mama o 16 do domu bo ma 50km a jutro do pracy jedzie. Wiec sobie wyobraźcie dzisiaj ze ja do nich dzwonię o 9 jak droga a oni ze wieje i oni miedzy 12/13 wyjada jak sie rozpogodzi a maja 330km! Wiec **** mnie strzelił bo to jest brak szacunku dla nas dla mamy tak sie nie robi zwłaszcza ze o 7 rano jutro chcą wyjechać do teściowej rodziców wiec co to ***** hotel jest???!!! Wkurwilam sie i wymyśliłam z mama ze pojadę ja zawieźć do domu i przyjadę sobie na 21 i mam ich w dupie posiedzę pół godziny i pójdę spać a jutro jak wstanę to już ich nie będzie. I co wy na to?[/QUOTE]
ja to prwnie bym wolała zostac nawet u mamy i od niej jechac so roboty heh
Bardzo dobrze robisz - tez tego nie znosze ...
Miałam takiego upierdliwego kolegę - bo ze mieszkam w NO a on od niedawna tez, to jak jechał to przenocował u nas rok temu, bo po drodze zeby w hotelu nie musieli a w tym roku on dzowni ze on chce wpasc z zona .. Ka średnio miałam ochote ciagle do kliniki lecznie zastrzyki i całe in vitro ani to w horze na gości ani ochoty... No ale dobra mowie ok jedna noc wpadajcie "przemecze sie" s on do mnie - o to spoko to jeszcze jedna taka fajna parka z nami jedzie to chyba nie ma problemu nie ?
Ale sie wk*****am .... Powiedziałam zd nie ze nie wiem ze moge byc w szpitalu e tym czasie ze ogolnie jestem raczej leżąca ( to było zaraz po transferze) i on nic nie zrozumiał ze nie chce nikogo s domu bo po chce lezec na kanapie a nie gości obsługiwać i ludzi których na oczy nie widziałam ... A on " no to nam kawałek podłogi wystarczy jakis matrac" a ja mowie ze słabo bo Maz pracuje w weekendy i wstaje o 2 w sobote i w niedziele a on " to jak bedziemy za głośnio to powiedz mu ze pozwalam sie szturchnąć "
Jezu... Pierwszy raz w zyciu konus powiedizalam ze nie bo nie i tyle ...
Dlatrgo cie rozumiem co to sa ludzie którzy niego nie szanują i do których nic nie dociera - biedna jestes wiem co czujesz
ja to prwnie bym wolała zostac nawet u mamy i od niej jechac so roboty heh
Bardzo dobrze robisz - tez tego nie znosze ...
Miałam takiego upierdliwego kolegę - bo ze mieszkam w NO a on od niedawna tez, to jak jechał to przenocował u nas rok temu, bo po drodze zeby w hotelu nie musieli a w tym roku on dzowni ze on chce wpasc z zona .. Ka średnio miałam ochote ciagle do kliniki lecznie zastrzyki i całe in vitro ani to w horze na gości ani ochoty... No ale dobra mowie ok jedna noc wpadajcie "przemecze sie" s on do mnie - o to spoko to jeszcze jedna taka fajna parka z nami jedzie to chyba nie ma problemu nie ?
Ale sie wk*****am .... Powiedziałam zd nie ze nie wiem ze moge byc w szpitalu e tym czasie ze ogolnie jestem raczej leżąca ( to było zaraz po transferze) i on nic nie zrozumiał ze nie chce nikogo s domu bo po chce lezec na kanapie a nie gości obsługiwać i ludzi których na oczy nie widziałam ... A on " no to nam kawałek podłogi wystarczy jakis matrac" a ja mowie ze słabo bo Maz pracuje w weekendy i wstaje o 2 w sobote i w niedziele a on " to jak bedziemy za głośnio to powiedz mu ze pozwalam sie szturchnąć "
Jezu... Pierwszy raz w zyciu konus powiedizalam ze nie bo nie i tyle ...
Dlatrgo cie rozumiem co to sa ludzie którzy niego nie szanują i do których nic nie dociera - biedna jestes wiem co czujesz
reklama