reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ej koniecznie dzis TVN style 21.45- ciężarna corka ciężarna matka hahahaha
Matka po 40 w 8 ciazy i corka w pierwszej 17 lat :D
Musze obejrzeć hahahaha

A jest gdzieś streem online? Bo ja mam TV tylko w salonie a tak to będę miała powód żeby zostawić teściów z m i pójść do sypialni sasasasasa :D

W ogóle musze sie wyżalić bo mnie szlag trafia. Mówiłam wam ze przyjeżdzają teściowie do nas. Gadali ze ma przyjechać moja mama z bratem żeby ogarnąć trochę pokój dziecięcy meble podkręcać bo kupiłam w ikea. Mama z bratem przyjechali wczoraj skręcili szafę z m zawiesili siatkę na balkon dla kotów mama pomogła posprzątać a ci mieli wyjechać wcześnie rano żeby być na 10/11 bo mama o 16 do domu bo ma 50km a jutro do pracy jedzie. Wiec sobie wyobraźcie dzisiaj ze ja do nich dzwonię o 9 jak droga a oni ze wieje i oni miedzy 12/13 wyjada jak sie rozpogodzi a maja 330km! Wiec **** mnie strzelił bo to jest brak szacunku dla nas dla mamy tak sie nie robi zwłaszcza ze o 7 rano jutro chcą wyjechać do teściowej rodziców wiec co to ***** hotel jest???!!! Wkurwilam sie i wymyśliłam z mama ze pojadę ja zawieźć do domu i przyjadę sobie na 21 i mam ich w dupie posiedzę pół godziny i pójdę spać a jutro jak wstanę to już ich nie będzie. I co wy na to?

Boze co za ludziska!!!! Ale ja to znam skas!! I zrobilabym dokladniie tak jak napisalas a nawet zastanawialabym sie nad zostaniem u mamy na noc :-D bo np. zle sie poczulas i nie bedziesz wracac bo przeciez w ciazy jestes :p

Dzięki dziewczyny :) nienawidzę takiego chamstwa. Najbardziej żal mi męża bo widzę ze jemu tez jest przykro ale to swiadczy tylko o tym co to za ludzie...

[aQUOTE=Paulettah;11800600]W ogóle musze sie wyżalić bo mnie szlag trafia. Mówiłam wam ze przyjeżdzają teściowie do nas. Gadali ze ma przyjechać moja mama z bratem żeby ogarnąć trochę pokój dziecięcy meble podkręcać bo kupiłam w ikea. Mama z bratem przyjechali wczoraj skręcili szafę z m zawiesili siatkę na balkon dla kotów mama pomogła posprzątać a ci mieli wyjechać wcześnie rano żeby być na 10/11 bo mama o 16 do domu bo ma 50km a jutro do pracy jedzie. Wiec sobie wyobraźcie dzisiaj ze ja do nich dzwonię o 9 jak droga a oni ze wieje i oni miedzy 12/13 wyjada jak sie rozpogodzi a maja 330km! Wiec **** mnie strzelił bo to jest brak szacunku dla nas dla mamy tak sie nie robi zwłaszcza ze o 7 rano jutro chcą wyjechać do teściowej rodziców wiec co to ***** hotel jest???!!! Wkurwilam sie i wymyśliłam z mama ze pojadę ja zawieźć do domu i przyjadę sobie na 21 i mam ich w dupie posiedzę pół godziny i pójdę spać a jutro jak wstanę to już ich nie będzie. I co wy na to?[/QUOTE]
ja to prwnie bym wolała zostac nawet u mamy i od niej jechac so roboty heh

Bardzo dobrze robisz - tez tego nie znosze ...

Miałam takiego upierdliwego kolegę - bo ze mieszkam w NO a on od niedawna tez, to jak jechał to przenocował u nas rok temu, bo po drodze zeby w hotelu nie musieli a w tym roku on dzowni ze on chce wpasc z zona .. Ka średnio miałam ochote ciagle do kliniki lecznie zastrzyki i całe in vitro ani to w horze na gości ani ochoty... No ale dobra mowie ok jedna noc wpadajcie "przemecze sie" s on do mnie - o to spoko to jeszcze jedna taka fajna parka z nami jedzie to chyba nie ma problemu nie ?
Ale sie wk*****am .... Powiedziałam zd nie ze nie wiem ze moge byc w szpitalu e tym czasie ze ogolnie jestem raczej leżąca ( to było zaraz po transferze) i on nic nie zrozumiał ze nie chce nikogo s domu bo po chce lezec na kanapie a nie gości obsługiwać i ludzi których na oczy nie widziałam ... A on " no to nam kawałek podłogi wystarczy jakis matrac" a ja mowie ze słabo bo Maz pracuje w weekendy i wstaje o 2 w sobote i w niedziele a on " to jak bedziemy za głośnio to powiedz mu ze pozwalam sie szturchnąć "

Jezu... Pierwszy raz w zyciu konus powiedizalam ze nie bo nie i tyle ...

Dlatrgo cie rozumiem co to sa ludzie którzy niego nie szanują i do których nic nie dociera - biedna jestes wiem co czujesz

reklama
Widzicie ludzie to nie maja za grosz kultury. Ja zrobiłam obiad i jadę zaraz z mama najchętniej to bym męża tez zabrała niech pod drzwiami stoją a co :D

Do góry