reklama
Tak moj sie zmienil ale nie na dlugo! Wiec nieliczcie na cud. Choc znam takich tatusiow ktorzy swiata niewidza poza dziecmi
O to moj maz
Wlasnie pojechal do pl córkę odwiezc - on sie z powołaniem ogolnie pomylił zamiast nauczielem miał zostac przedszkolanka chyba a ma to szczescie ze dzieci go słuchają.
Jak idziemy gdzies do znajomych i sa dzieci w rożnym wieku itp to mija pol godizny robi sie luzna atmosfera ja to kawka winko petek ploteczki a maz patrze a on juz z cała banda dzieci i im czas organizuje, rozdziela zadania itp hahaahah zawsze, jakos łatwiej nazwiazkowalalam kontakty z dziećmi niz z nieznanymi dorosłymi
No i domator ... Taki domator ze czasami ja go z kolegami umawiam zeby poszedł na piwo z kolegami - to dzowni o 23 zeby go odebrac, wraca do domu, przebiera sie w dresy , kładzie na kanape przytula i mowi se on to najbardziej lubi w domu byc hahahahahaa
Oj ale szczesciara z ciebie :-) fajny ci sie facet trafil :-)
Czasami chciałabym zby "zgrzeszył" hahahaah
Ale za to jak jeździmy na urlop sami to jest szalenstwo, drinki drineczki od samego rana w rym roku nie mamy jak trgo zrobic bylismy rok temu, i mowi ze za rok skoczymy sami gdzies na pare dni na pewno
Chociaz mowi ze rożnie baby reagują na zostawianie dziecka z dziedkami na poczatku ale twierdzi ze trzeba bo to zdrowo dla małżeństwa jako pary zeby sami pobyli
Robilyscie juz tak?
Karola to ja jestem "ta zła" w związku, mało robie w domu, latam na imprezy i trseba mi potem pomoc kaca leczyć.
Zreszta na naszym weselu nie było inaczej jak po oczepinach zaczelam szaleć z kiolezankami w normalnej juz sukience hahahaa matko, z jego strony to musi byc milosc
Zreszta na naszym weselu nie było inaczej jak po oczepinach zaczelam szaleć z kiolezankami w normalnej juz sukience hahahaa matko, z jego strony to musi byc milosc
xkarola
Fanka BB :)
Tak my niezostawilismy ale moi rodzice zabrali emi do pradziadkow na weekend a my sami odpoczelismy i spedzilismy weekend. Ja raz mala zostawilan z mezem jak bylam na szkoleniu ale to tylko raz! Ale tesknilam :-( ale moje dziecko jest kochane lubi spac u dziadkow jak my nieraz szlismy do zbajomych to szla z nami poszlala z rowiesnikami i poznoej moi rodzice ja odbierali :-) nieraz jak bylam chora to tez ja zabierali na noc. a ona jak ich zobaczy to daje mi buziaka i mowi papapa. I juz niemam dziecka
Czasami chciałabym zby "zgrzeszył" hahahaah
Ale za to jak jeździmy na urlop sami to jest szalenstwo, drinki drineczki od samego rana w rym roku nie mamy jak trgo zrobic bylismy rok temu, i mowi ze za rok skoczymy sami gdzies na pare dni na pewno
Chociaz mowi ze rożnie baby reagują na zostawianie dziecka z dziedkami na poczatku ale twierdzi ze trzeba bo to zdrowo dla małżeństwa jako pary zeby sami pobyli
Robilyscie juz tak?
My chcemy na sierpnie/wrzesień pojechać do Grecji na tydzień bo mieliśmy w tym roku ale przy ciąży mnogiej zrezygnowaliśmy wszyscy mi mówią ze nie będę chciała zostawić dzieci z mama
reklama
xkarola
Fanka BB :)
Spokojnie zostawisz! U nas pech chce ale zawsze jak mala zostawiamy z rodzicami to akurat albo ma katar albo goraczke i oni zestresowani chyba sie juz przyzwyczailiMy chcemy na sierpnie/wrzesień pojechać do Grecji na tydzień bo mieliśmy w tym roku ale przy ciąży mnogiej zrezygnowaliśmy wszyscy mi mówią ze nie będę chciała zostawić dzieci z mama