reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Czesc :-)
U mnie skwar nieziemski kolejny dzien! niemam ail na nic. Dzis srrasznie kuł mnie brzuch i wziela nospe bo nienoglam wytrzymac :-( a cala noc sokuczala mi trzustka:-( straszns :-(
Emenems super pomysl!!
Widze ze wszystkich len dopada:-( okropne to jest a mowia ze w 2 trymestrze tryska sie energia! Ale chyba gdy w domu niema sie malej rozrabiaki!

też czytałam gdzieś że w drugim trymestrze tryska się energią, a ja czasem jestem gorzej zmęczona po przebudzeniu niż w pierwszym trymestrze .. :(

reklama
Pyscek sciema:p choc w pierwszej ciazy to robilam wszystko nienialan zadnych dolegliwosci wgl calkiem inaczsj przechodzilam! A teraz M.A.S.A.K.R.A

Dziewczyny mam to samo...
Pocieszam się tym że nigdzie nie napisali że to od samego początku II trymestru jest ta energia. Liczę na to, że jeszcze się rozkręci. Na razie mogę tylko spać i spać...

Czesc :-)
U mnie skwar nieziemski kolejny dzien! niemam ail na nic. Dzis srrasznie kuł mnie brzuch i wziela nospe bo nienoglam wytrzymac :-( a cala noc sokuczala mi trzustka:-( straszns :-(
Emenems super pomysl!!
Widze ze wszystkich len dopada:-( okropne to jest a mowia ze w 2 trymestrze tryska sie energia! Ale chyba gdy w domu niema sie malej rozrabiaki!

Ja nie mam rozrabiaki a nic mi sie nie chce.. kolejny OSTATNI weekend w pracy

Koktajlowa nie denerwuj się, jesli byloby coś niepokojącego to gin kazałby leżeć a jak puściła Cię na wakacje to mysle ze jest ok, napewno musisz sie tylko nie przemeczac.
Paulettah gratulacje chłopców, pisałaś,że myślałas o dziewczynkach ale faceci tez są fajni, a co mówił chiński kalendarz?
Te które sa pewne płci to niech napiszą jak się ma to do tego co wyszło w chińskim.

1437455248_o29e8v_600.jpg

Załączniki

• 1437455248_o29e8v_600.jpg
    1437455248_o29e8v_600.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 45
Cześć dziewczyny.
Dzisiejszy dzień zdecydowanie nie należy do udanych :(
Tak mnie od 3 w nocy zaczął boleć brzuch ,że wymodliłam się za wszystkie czasy.
W myślach najgorszy scenariusz i strach co przyniesie czas. Wstaje jedynie do toalety i czekam do czwartku. Nafaszerowana magnezem od 30minut wreszcie nie czuje skurczy.
Ani nie dźwigam ani sie nie przemęczam ,a tu taka akcja.
Gdzie tu sprawiedliwość zeby takie co ćpają ,pala ,piją i rodzą rok po roku bez problemów? Człowiek dba i wszystko ,a i tak zawsze źle...

Marcepanek leż kochana odpoczywaj i czekaj na wizytę, może jak coś to zadzwoń do gina i powiedz że źle się czujesz ...
dokładnie ja jak nie mogłam zajść w ciążę a potem poroniłam to też mówiłam gdzie tu sprawiedliwość że nastolatki pójdą na imprezę bzykną się i mają dziecko, a pary starające się kilka nawet kilkadziesiąt lat nie mogą ... albo mają komplikację ...

reklama
Koktajlowa nie denerwuj się, jesli byloby coś niepokojącego to gin kazałby leżeć a jak puściła Cię na wakacje to mysle ze jest ok, napewno musisz sie tylko nie przemeczac.
Paulettah gratulacje chłopców, pisałaś,że myślałas o dziewczynkach ale faceci tez są fajni, a co mówił chiński kalendarz?
Te które sa pewne płci to niech napiszą jak się ma to do tego co wyszło w chińskim.

Chiński kalendarz mówił ze dziewczynki :D

Do góry