reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A ja jestem tak wkurzona na męża że słów brakuje... koniec końców oczywiście ma kaca i śpi. No to sama ogarnęłam mieszkanie i obiad i Oliwka. Taka to pomoc z niego.

Dziś ogórkowa. I piekarnik za oknem Boże nawet cienia nic a oddychać też nie ma.

Deszczu i chłodu mnie trzeba, tak ładnie proszę!!!

reklama
Hejka! Tez myslalam by zrobić tatuaz ale nie mam tego idealnego wzoru na razie wiec czekam. U nas nad morzem generalnie nie ma upałów. Dzis padało a teraz słonce sie przebija. Na razie energii tez nie mam ale licze ze sie rozkręcę w końcu. Zabrałam sie za porządki u córki w pokoju. Nie ma jej wiec mam spokój i moge jej toche poprzestawiac w pokoju. Mysle o zbaraniu sie za malowanie scian u niej bo juz najwyzsza pora na zmianę wnetrza. Tylko z tym poczekam na nia by uzgodnic kolory.

*martusia* witaj w klubie! Wlasnie weszlam sie wyzalic, bo zaraz pekne, normalnie plakac mi sie chce. My przyjechalismy nad to morze ze znajomymi, na weekend jest ich jeszcze wiecej i oczywiscie piwo od rana, wszyscy tylko nie ja, smiechy, chichy, darcie buzi, a ja po zarwanej nocy marze tylko o tym zeby isc juz spac ;-( jeszcze jakiegos lowelasa mojej kolezanki chca nam do pokoju wsadzic, a moj maz co? Dobrze sie bawi, bo przeciez od tego ma urlop tak, cisnienieh mam juz chyba ze 200, mam ochote isc wsiasc w samochod i jechac do domu...:-(

reklama
Do góry