reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A ja jestem tak wkurzona na męża że słów brakuje... koniec końców oczywiście ma kaca i śpi. No to sama ogarnęłam mieszkanie i obiad i Oliwka. Taka to pomoc z niego.

Dziś ogórkowa. I piekarnik za oknem Boże nawet cienia nic a oddychać też nie ma.

Deszczu i chłodu mnie trzeba, tak ładnie proszę!!!

reklama
Hejka! Tez myslalam by zrobić tatuaz ale nie mam tego idealnego wzoru na razie wiec czekam. U nas nad morzem generalnie nie ma upałów. Dzis padało a teraz słonce sie przebija. Na razie energii tez nie mam ale licze ze sie rozkręcę w końcu. Zabrałam sie za porządki u córki w pokoju. Nie ma jej wiec mam spokój i moge jej toche poprzestawiac w pokoju. Mysle o zbaraniu sie za malowanie scian u niej bo juz najwyzsza pora na zmianę wnetrza. Tylko z tym poczekam na nia by uzgodnic kolory.

*martusia* witaj w klubie! Wlasnie weszlam sie wyzalic, bo zaraz pekne, normalnie plakac mi sie chce. My przyjechalismy nad to morze ze znajomymi, na weekend jest ich jeszcze wiecej i oczywiscie piwo od rana, wszyscy tylko nie ja, smiechy, chichy, darcie buzi, a ja po zarwanej nocy marze tylko o tym zeby isc juz spac ;-( jeszcze jakiegos lowelasa mojej kolezanki chca nam do pokoju wsadzic, a moj maz co? Dobrze sie bawi, bo przeciez od tego ma urlop tak, cisnienieh mam juz chyba ze 200, mam ochote isc wsiasc w samochod i jechac do domu...:-(

reklama
Do góry