Bolalo po jakims czasie ze az nogi mi zaczely drzec haha stopa tez mnie bolala dopiero moglam stawac na nia po 15 min. Ale inne to prawie wogole.
No dobra jestem odważna ale stopy sie boje i koniec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bolalo po jakims czasie ze az nogi mi zaczely drzec haha stopa tez mnie bolala dopiero moglam stawac na nia po 15 min. Ale inne to prawie wogole.
Joa.Le nono zawiało pracoholozmemhehe śmieje sie al do mnie tez nie dociera ze od srody moge nie miec co ze sobą zrobić, ale ten sen o pójsciu do pracy to jak bym o sobie czytała
koktajlowa - masz jakies zalecenia? pewnie lezeć??
Green - to sobie pospałaś
juti - takie samo mam podejscie do tatuazy, gdybym znalazła cos na co całe zycie bym się chciała patrzec i co by dla mnie coś duzego znaczyło to tez bym się zdecydowała
A ja spac nie moge jakosDzis wesele, czeka mnie jeszcze prsowanie, fryzjer, zakupy
Macie jakies fajne propozycje upięć?
![]()