reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
czyli chiński sie pomylił, kuzynka męża przetestowała ponad 15 osób i zawsze jej wyszło zgodnie, wg mnie takie rzeczy to trzeba brac z przymruzeniem oka

Wlasnie wróciłam od fryzjera, bo na slub dzisiaj ide, tak tu goraco ze nie wiem jak wytrzymam. Zjadlam kanapke z bekonem na obiad bo czasu na cos innego nie mam i sie zle czuje cos ale musze isc wiec musze sie jakoś postawic na nogi. Lece poprasowac, wykapac sie, umalowac i zdechnac z tej pogody hehe :-)

No ja tez sie szykuje na babyshower troche mi sie noe chce bo to 50 km przez gory trzeba jechac ale jakos sie zbiore - dzis na szczescie sobota to mam dzien słodyczy wiec nie bede na głupia wyglądać i cos tam zjem hehehe

U mnie też skwar... Na szczęście ja dziś nie mam żadnych wyjść. Mogę leżeć i się opierdzielać! ;-)

Mnie w chińskim mówiło że dziewczynka, przeczucie moje że chłopak a lekarz ostatnio wskazał bardziej na dziewczynę. Ale powiedział, że nie na pewno. Zatem jeszcze poczekamy. :-)

Mnie dziś też coś kłuje w brzuchu. I mam trochę schizę bo dawno nie czułam już tych bąbelków które mogą być dzidziusiem. Wiem, że to dopiero 15 tc, ale...

reklama
Do góry