reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Joa.Le nono zawiało pracoholozmem :D hehe śmieje sie al do mnie tez nie dociera ze od srody moge nie miec co ze sobą zrobić, ale ten sen o pójsciu do pracy to jak bym o sobie czytała :p

koktajlowa - masz jakies zalecenia? pewnie lezeć??

Green - to sobie pospałaś :)

juti - takie samo mam podejscie do tatuazy, gdybym znalazła cos na co całe zycie bym się chciała patrzec i co by dla mnie coś duzego znaczyło to tez bym się zdecydowała :)

A ja spac nie moge jakos :p Dzis wesele, czeka mnie jeszcze prsowanie, fryzjer, zakupy :p Macie jakies fajne propozycje upięć? :)

Nie.. a powinnam mieć? Nawet powiedziała, że mogę jechać do Grecji i przyjść dopiero za 5 tygodni.

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1437814533.747172.jpg
Takiego cos zrobiłam na ten babyshower ze skarpet mam jesCze bodziaka z batmanem i lampkę nocna i tyle bo tsk to nie wiem co innego wymyslec

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437814533.747172.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437814533.747172.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 48
Emenems no ja też mam już pomysł, który ma znaczenie dla mnie do tego już jakiś czas za mną chodzi. Ale nie mam dobrego miejsca na ten wzór.

Mąż ma gorączke. Jedzie niedługo do lekarza. Zobaczymy co się okaże...
Mnie też coś w brzuchu wierci. Ale mam nadzieję, że to wczorajsze borówki i małosolne... ;-)

Emenems no ja też mam już pomysł, który ma znaczenie dla mnie do tego już jakiś czas za mną chodzi. Ale nie mam dobrego miejsca na ten wzór.

Mąż ma gorączke. Jedzie niedługo do lekarza. Zobaczymy co się okaże...
Mnie też coś w brzuchu wierci. Ale mam nadzieję, że to wczorajsze borówki i małosolne... ;-)

Ja wlasnie największy problem miałam z miejscem i sobie pod pośladkiem wymyślałam bo to taki tatuaz dla mnie był :) by napis ale dla nas ma drugie dno :) ona zrobiła sobie teoje w innym stylu na żebrach w pionie a ja w poziomie pod pośladkiem. Potem stwierdziłam ze w sumie dodam drugi napis bo idzie w parze z pierwsyM a na koniec dodałam tło bo jalos tak biednie wyglądało hahahah i w sumie to jako wzorcem jeden tatuaz ale był robiony jako tezy osobne :)
A ptaka zrobisz bo miałam ochote na tatuaz hahah teraz tez mam wrażenie ze trzeba dodać cos do niego wlasnie jakies tło i przeciągnąć na bark

Tatuaz nie zajac :) jak mowisz, robic jak jest sie pewnym

Paulettah gratulacje, a jednak chłopcy :)

Mnie dzisiaj na wizycie wystraszyła bo mówiła, że mam nisko usadowione łożysko i to grozi patologią ciąży :szok: ale ponoć to się jeszcze może zmienić. Tylko w sumie jestem zła bo nie powiedziała ani ile ma cm ani ile waży ani nie dała zdjęcia (akurat zdjęcie może się nie dziwię bo słabo było widać).

W którym tygodniu ciąży jesteś?
O nisko zlokalizowanym łożysku możemy mówić po 20 tyg ciąży.
Ja również w 10 tyg, ciąży usłyszałam o trofoblaście zachodzącym na ujście wewnętrzne szyjki macicy. Ponoć niekiedy tak jest że w początkowych tyg. ciąży, trofoblast częściowo lub całkowicie zasłania ujście wew. szyjki macicy i jest to normą. Wraz ze wzrostem płodu i powiększaniem macicy wędruję do góry. Jutro zaczynam 15 tydzień i wszystko ładnie się podniosło na swoje miejsce.
Także głowa do góry. Pozdrawiam. m.

witajcie :) ja od rana mam lenia ... nic mi się nie chce .. siedzę z mężem u niego w pracy bo dziś on ma dyżur .. przynajmniej sam nie siedzi :)
Miłego weekendu życzę :)
Emenems - świetnie wymyśliłaś jest prezent dla dziecka i mamy :tak:

Czesc :-)
U mnie skwar nieziemski kolejny dzien! niemam ail na nic. Dzis srrasznie kuł mnie brzuch i wziela nospe bo nienoglam wytrzymac :-( a cala noc sokuczala mi trzustka:-( straszns :-(
Emenems super pomysl!!
Widze ze wszystkich len dopada:-( okropne to jest a mowia ze w 2 trymestrze tryska sie energia! Ale chyba gdy w domu niema sie malej rozrabiaki!

W którym tygodniu ciąży jesteś?
O nisko zlokalizowanym łożysku możemy mówić po 20 tyg ciąży.
Ja również w 10 tyg, ciąży usłyszałam o trofoblaście zachodzącym na ujście wewnętrzne szyjki macicy. Ponoć niekiedy tak jest że w początkowych tyg. ciąży, trofoblast częściowo lub całkowicie zasłania ujście wew. szyjki macicy i jest to normą. Wraz ze wzrostem płodu i powiększaniem macicy wędruję do góry. Jutro zaczynam 15 tydzień i wszystko ładnie się podniosło na swoje miejsce.
Także głowa do góry. Pozdrawiam. m.

15 tydzień dokładnie 14 tydzień i 3 dzień ...

reklama
Ja się na udzie boję, bo mam tendencję do tycia w udach. Więc u mnie w grę wchodzą chyba tylko plecy i boki. Tam najstabilniej pod yym względem... ;-)
W ogóle nie podoba mi się jak kobieta ma wytatuowane ręce. Facet - co innego. U facetów nie przepadam za nogami na łydkach.

Do góry