*martusia*
Fanka BB :)
a dajcie spokoj... szkoda slow.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fakt babcie w tramwajach i tak są najlepsze jak biegną do miejsca ja chce tez cały bok ale czekałam na po porodzie bo mnie nastraszyli ze sie moze zniekształcić
Ja mam 5 tatuazy i następny to bedzie imie mojego synka Maxi jak sie urodzi
Pozdrowienia z Norwegii tutaj nadal jasno! Pomimo ze panuje jesień w środku lata.
Ja od czwartku na miesięcznym zwolnieniu. Nie mogę w to uwierzyć, w nocy śni mi się ze idę pieszo do pracy
Tez nie znam jeszcze płci czwartkowe usg gin zrobił mi nadal dopochwowe, bo nie ma kozetki tylko fotel! i nic nie było widać
Paulettah Tak zwlaszcza te na brzuchu, biodrach, tam gdzie nerki... bo sie rozciaga skora i moga wyjsc rozstepy na tatuazu lub skora po ciazy nie byc tak jendrna jak kiedys i zmarszczy sie tatuaz.
Emenems Ja mam wszystke czarno biale , ale nigdy nie robilam na brzuchu ani w miejscach co w ciazy albo po niej moga sie znieksztalcic. Mam jeden na wzdloz kregoslupa ale ten sie nie znieksztalci.