reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Fakt babcie w tramwajach i tak są najlepsze jak biegną do miejsca :D ja chce tez cały bok ale czekałam na po porodzie bo mnie nastraszyli ze sie moze zniekształcić

No ja juz doczekac sie nie moge mam cały plan :D ostatni w marcu robiłam i teraz trzeba odczekać do porodu :)
Tylko mam taaaaaak nie związane tematycznie kolorystycznie i stylowo ze zastanawiam sie jak to połączyć heheheh ale zdolny artysta da rade:)
Ja mam całe udo z tylu pod pośladkiem lewym i lewa łopatkę i chce jak mowisz, dorobić cały bok przez pośladek i bark :) hahahaah no na raz nie dam rady raczej :D

Pozdrowienia z Norwegii:) tutaj nadal jasno! Pomimo ze panuje jesień w środku lata.
Ja od czwartku na miesięcznym zwolnieniu. Nie mogę w to uwierzyć, w nocy śni mi się ze idę pieszo do pracy:)
Tez nie znam jeszcze płci:( czwartkowe usg gin zrobił mi nadal dopochwowe, bo nie ma kozetki tylko fotel! i nic nie było widać :(

Pozdrowienia z Norwegii:) tutaj nadal jasno! Pomimo ze panuje jesień w środku lata.
Ja od czwartku na miesięcznym zwolnieniu. Nie mogę w to uwierzyć, w nocy śni mi się ze idę pieszo do pracy:)
Tez nie znam jeszcze płci:( czwartkowe usg gin zrobił mi nadal dopochwowe, bo nie ma kozetki tylko fotel! i nic nie było widać :(

Sama jestes jesien :D
Moze nad morzem ... U mnie dzis ciepło było - sie fjordow zachciało to ma sie jesien :D

No jasno jasno i to bardzo :) w czerwcu pod koniec tak jak tera kochana to po 24 jest ! Ale to fajne na urlop bo zasnąć to meczarnia :p

To bawcie sie dobrze!! Udanych widoków !

Paulettah Tak zwlaszcza te na brzuchu, biodrach, tam gdzie nerki... bo sie rozciaga skora i moga wyjsc rozstepy na tatuazu lub skora po ciazy nie byc tak jendrna jak kiedys i zmarszczy sie tatuaz.
Emenems Ja mam wszystke czarno biale :happy:, ale nigdy nie robilam na brzuchu ani w miejscach co w ciazy albo po niej moga sie znieksztalcic. Mam jeden na wzdloz kregoslupa ale ten sie nie znieksztalci.

Paulettah Tak zwlaszcza te na brzuchu, biodrach, tam gdzie nerki... bo sie rozciaga skora i moga wyjsc rozstepy na tatuazu lub skora po ciazy nie byc tak jendrna jak kiedys i zmarszczy sie tatuaz.
Emenems Ja mam wszystke czarno biale :happy:, ale nigdy nie robilam na brzuchu ani w miejscach co w ciazy albo po niej moga sie znieksztalcic. Mam jeden na wzdloz kregoslupa ale ten sie nie znieksztalci.

A to jakies bolesne miejsce ??
Bo ci pwiem ze łopatka nic a udo z tylu bo hmmm po 3 godzinach juz zaczynało drażnić - licze se bark bedzie tski jak łopatka :)

reklama
Do góry