reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Paulettah zza koldry?? Tutaj tak goraco ze bez niczego spie i ciagle sie budze bo tak duszno i goraco ze nie mozna wytrzymac wogole, okropna noc dzisiaj.

Witam :)

Mi tez sie marzy duża rodzina .. mój P ma 5 rodzeństwa alem ówie ze sam tak duzo nie chce :p chociaz chociaz mówi tez ze bedzie chłopak jak nie teraz to potem więęc jak by bybyła tym razem jednak dziewczyna to mooże moze jest szansa na trzecie :D hehe ale na razie oby to dzieciatko zdrowe było :)

Ja dizs bez samochodu wiec z domu sie nie ruszam, tyle ci Anite zaprowadziłam do przeszkola :) Ide śniadanko zjesc i do pracyy :)

hejo :)

ja już po badaniach.

Marcepanku wysłałam Ci zaproszenie na fb :) twarzowa małpka ;)
Emenems jak Ty wytrzymasz z 4 czy 5 dzieci? :p
Ulicha mój odkąd zacżał na poważnie chodzić to taki łobuz... owszem, ma akcje, że cały dzień się przytula a wczoraj zasnął mi na brzuchu, ale okropnie niegrzeczny. w sierpniu do żłobka wraca to odsapnę :)
Paulletaj ja też pod kołdrą a właściwie robie z niej wałek i między nogi - rogal zaraz kupie.

no to zmykam na śniadanko i będę później.

miłego dnia :)

U mnie dopiero się chmury zbierają w nocy cisza. Mały ładnie spał w nowym łóżku szkoda że o 3 sie obudził i potem spał już z nami do 8.

Dziś dentysta. Miodzio. A potem zakupy bo jakieś urodziny trzeba zrobić małemu :)

Ja się obudziłam kolo 2 bo dzieć się tak rzucał ze nie dało się spać, a później ie spostrzegłam że mam gorączke 37,8 o 8 rano miał już 38,3 :( no jak nic jego kły, prawie całą nic nie spałam :( a olin pobudka o 5 rano :(

reklama
Emenems- że moja Polka słodziak? Ona się swietnie maskuje :p Psoci, broi, a jak ma matka nie wybaczyć, jak to słodką minkę zrobi :p

Marcepanek- znalazłam :)

żabila- o masz rację, ja też świrowałam jak mnie coś bolało, więc nie jest tak łatwo ćwiczyć po cc

Paulina- nic mi nie mów, tym razem nas nie ominęło. Zaczęło się po 22 błyskami i grzmotami, to jeszcze przed 23 zasnęłam, ale po północy pobudka i ze strachu zasnąć nie mogłam, pewnie do drugiej, bo cały czas błysk za błyskiem. W końcu zaczęło się wyciszać, przysnęłam na chwilę już coś mi się śniło, a tu łubudu i znowu burza. Tak ze 4 godziny co najmniej błyskało i waliło grzmotami. Masakra.
Kolejna nocka zarwana, bo poprzednią do 4 rano książkę czytałam :p

Ja kończę śniadanie i na "jogę" się szykuje. Dzisiaj (odpukać) od rana nic mnie w brzuchu nie ciągnie

Do góry