reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

martusia- mnie też, bo już wariuję z tym małym diabłem :p

Emenems- zależy jak się karmi, bo jeśli dziecko alergiczne a kramisz piersią to czasem trzeba sporo eliminować, chociaż ja akurat jadłam wszystko :p

reklama
Emenems fajnie ze 4 masz :) to już fajna gromadka jak się uda a zrezygnować przecież teraz nie można :) tez bym tak chciała wiedzieć że tyle szans musze wykorzystać bo inaczej się pewnie nie zdecyduje :p

Hahaha ty to twarda jestes w kasze se dmuchać nie dasz przeciz Marta :)

Ja mam 3 śnieżynki czekające na nas i z założenia podchodząc do ivf wiedziałam ze kazdy zarodeczek chce nosic a mam tylko 5 lat na reszte wiec raczej nie bede miała dużych przerw.
Oczywiscie nie ma pewności ze wszystkie przeżyją odmrażanie albo ze sie przyjmą ale nie ma opcji ze zostawie moje maluchy na pastwę losu. ..

Wiec w sumie przebijam was wszystkie - mam czworaczki na raty :D

weź sobie Emila nie żartuj nawet, nerwowo nie wytrzymie z nimi ;)

reklama
Emenems- ja miałam koleżankę, a u niej w rodzinie 5 dziewczyn, chyba ojciec w końcu zrezygnował z marzeń o synu :) Moja siostra ma mieć 3 dziewczynkę i mówi, z ejak sie czwarte po tej ciąży trafi to płakac nie będzie (chyba na chłopaka liczy), a ma już 36 lat :)

Do góry