reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

`Ulicha, ja cisnienie mam mierzone przez polozna i wpisuje do ksiazeczki. Ja nie puchne a cisnienie ostatnio mialam 120/75 wiec spoko, ale gdyby sie cos dzialo to od razu bym mowila lekarzowi :)

reklama
Innabajka - żelki i migdały chętnie wypróbuję :)

Paulettah - jedzenie przed wstaniem u mnie odpada, ledwo wody się napije i po paru minutach lece obejmować sedes :( :(

czesc dziewczyny jak samopoczucie? moje troche lepiej. ale do kardiologa sie wybieram, tylko czekam na skierowanie.

Mika ja juz nie mam mdlosci i wymiotow. pilam gorzka herbate bardzo mi pomagala. albo mietowa gume czy cuksa na chwile.
Vivienne super, gratuluje i sie ciesze z Toba :)
Sierpniowa, XKarola - nie boicie sie o zabki ze popsuja sie od nocnego mm? moj mlody od 1,5 roku nie pije juz mm.

ja mam wizyte za tydzien dopiero! :( i wlasnie mi Pani z Diagnostyki powiedziala ze wyniku nie bedzie na czas. no coz, jakas obsuwe mam ciagle z tymi badaniami, wszystko na ostatnia chwile.

Martusia, super ze u Ciebie lepiej :)

Ja mam rozne samopoczucie ale napewno gorszr niz w I trymestrze. Ciagle mnie cos boli a to mi slabo, dobrze ze zaraz uciekam z pracy :)

Hej Dziewczyny,
Wczorajsza wizyta udana, wszystko w porządku, 13 cm ma dzidzia, no i bedzie drugi chłopak... Nie ukrywam, ze byłam wczoraj troszkę rozczarowana. Bye bye różowe tutu;)

reklama
Innabajka - no z tym czestym jedzeniem musze sobie nawyk zrobic :) bo u mnie to juz 15 tydz a zamiast przytyc to od poczatku ciazy schudlam 4kg przez te wymioty.

*martusia* - chyba gorzka herbata bedzie dobrym pomyslem :)

Do góry